У низці громад Дніпропетровської області заборонили продаж алкоголю
У низці громад Дніпропетровської області заборонили продаж алкоголю

У низці громад Дніпропетровської області заборонили продаж алкоголю

КИЇВ. 12 жовтня. УНН. У Дніпропетровській області в низці громад запроваджено заборону на продаж алкоголю. Про це повідомив голова Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул, передає УНН.

Цитата

"Спільним рішенням Обласної військової адміністрації та військового командування - це їх повноваження відповідно до законодавства - запроваджено повну заборону на продаж алкоголю - включаючи пиво, вино та слабоалкогольні напої в роздрібній торгівлі та громадському харчуванні - на території Апостолівської, Гречаноподівської, Зеленодольської, Карпівської, Нивотрудівської, Широківської територіальних громад Криворізького району та в Інгулецькому районі міста Кривий Ріг", - зазначив він.

Вілкул також нагадав, що в інших громадах Криворізького району та районах Кривого Рогу продовжує діяти заборона на продаж алкоголю людям у військовій формі.

"Шановні бізнесмени, порахуйте, що вам вигідніше – дотримуватися цієї заборони, або повної заборони на продаж алкоголю. Зафіксуємо такі випадки – будемо забороняти і в інших районах міста. Зараз воєнний час і суворе дотримання всіх правил є дуже важливим", - додав голова Криворізької військової адміністрації.

Теги по теме
Украина Россия война алкоголь Днепр и Днепропетровщина
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны