Брат Бебешка розповів, куди поділася перша дружина продюсера Сестричка Віка
Брат Бебешка розповів, куди поділася перша дружина продюсера Сестричка Віка

Брат Бебешка розповів, куди поділася перша дружина продюсера Сестричка Віка

Вікторія Врадій ще у 90-х поїхала до США і залишилася там жити.

Старший брат Володимира Бебешка - Левко Дурко – розповів, куди поділися перша дружина продюсера.

Зокрема, на початку 90-х Бебешко одружився з українською рокспівачкою Вікторією Врадій, більш відомою як Сестричка Віка. Згодом вони разом спробували розвивати свою творчість у США. Утім, Володимир повернувся до України, а Вікторія залишилася за кордоном. Після цього знаменитості розірвали свій шлюб.

Левко Дурко розповів, що Вікторія намагалася розвиватися й далі в Америці.

Вікторія Врадій. Фото: скріншот з відео

"Віка собі вирішила пристосовуватися там (ред. – в США). Я не знаю деталей її перебування там. Це, здається, і ресторани були. Ну то, знаєте, смішно – лауреат "Червоної рути", а я буду в ресторані співати. І вона від того часу була в Америці", - розповів Левко в інтерв'ю "Rostyslove Production".

Декілька років тому Левко зустрів Вікторію в Україні, вона приїжджала на деякий час. За його словами, співачка отримує в США невеличку пенсію та живе у соціальній кімнатці.

Вікторія Врадій. Фото: скріншот з відео

"Пенсія американська. А вона така, що ледве дихати можна, та пенсія. Вона назвала 800 доларів. Вона якусь має соціальну кімнатку і в неї є песик. Вона пристосувалася, вона не бідує", - додав Левко.

За словами співака, його молодший брат не спілкується з першою дружиною А от Левко має контакти Вікторії, хоча він і не намагався з нею зв'язуватися.

Нагадаємо, нещодавно Віра Кекелія розповіла, що мала непростий період у стосунках з чоловіком Роман Дудою. Подружжя було на межі розлучення.

Читайте також:

  • Скандальний Микита Джигурда отримав російське громадянство
  • Світлана Тарабарова втретє вагітна
  • Акторка Ходос прокоментувала, чому Паперна та Безрук залишилися в Росії
Источник материала
Поделиться сюжетом