Twitter відновить підписку з синьою галочкою 29 листопада
Twitter відновить підписку з синьою галочкою 29 листопада

Twitter відновить підписку з синьою галочкою 29 листопада

Послуга була припинена минулого тижня через низку скандалів, що спричинила поява підроблених акаунтів із позначкою верифікації.

Новий власник Twitter Ілон Маск заявив, що службу підписки Twitter Blue буде відновлено 29 листопада. Раніше бізнесмен прогнозував повернення функції до 20 листопада. Про це повідомляє Reuters.

«Перезапуск Blue Verified до 29 листопада, щоб переконатися, що він надійний», — написав Маск у Twitter.

У оновленні зміна чийогось підтвердженого імені спричинить втрату синього прапорця, «доки ім’я не буде підтверджено Twitter відповідно до умов обслуговування», сказав Маск.

Синя галочка раніше була зарезервована для перевірених акаунтів політиків, відомих особистостей, журналістів та інших публічних діячів. Але опція підписки, що відкрилася для всіх, хто готовий платити, була розгорнута 9 листопада, щоб допомогти Twitter збільшити дохід, оскільки Маск бореться за збереження рекламодавців.

Нагадаємо, що новий власник Twitter Ілон Маск розпочав серію радикальних змін в компанії. Зокрема, звільнив топменеджмент і правління, а також приблизно половину працівників. Особливу увагу користувачів привернула ідея Маска продавати сині галочки верифікації за 8 доларів на місяць. Новий Twitter Blue офіційно став доступний у додатку для iPhone та iPad 9 листопада. Згідно з інформацією на сторінці підтримки соцмережі, «лише облікові записи, підписані на Twitter Blue на iOS 9 листопада 2022 року або після цієї дати, мають право на синю галочку в подальшому». Але у п’ятницю, 11 листопада, Twitter призупинив послугу підписки на 8 доларів із синьою галочкою, оскільки значно зросла кількість фальшивих облікових записів, які начебто мали позначку перевірки.

Також Twitter призупинив запровадження нових ярликів у вигляді сірої галочки поруч зі словом «офіційний».

Фото:  Pixabay

Теги по теме
Илон Маск Соцсети Twitter
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны