Максим Ялі розповів, як путін від «Києва за 3 дні» дійшов до випрошування зброї в Ірану
Максим Ялі розповів, як путін від «Києва за 3 дні» дійшов до випрошування зброї в Ірану

Максим Ялі розповів, як путін від «Києва за 3 дні» дійшов до випрошування зброї в Ірану

Про це він розповів у програмі «Контрольний удар».

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Насамперед політолог зазначає, що у грудні цього року кремль планує відсвяткувати 100 років зі створення Радянського Союзу. До цього моменту, констатує він, путін планував відновити цю імперію в урізаному варіанті: білорусь уже під контролем, залишилося повернути Україну.

«Але в Україні все пішло не за планом, як би вони не намагалися це приховувати, щонайменше пів року твердячи свої мантри про те, що все так і було задумано, включаючи десятки тисяч утилізованих орків та тисячі одиниць військової техніки, а також «Київ за 3 дні», – констатує Максим Ялі.

Як він згадує, після деокупації Харківської області путіну залишилося лише анексувати нові українські території, які його опричники навіть не контролювали, щоби створити ілюзію величі перед самими росіянами. Тим часом у самій росії, зазначає експерт, продовжують закручувати гайки, знищувати недобитки опозиції, ЗМІ, садити тих, хто виступає проти війни або не готовий йти на забій як гарматне м'ясо, а сам путін клянчить зброю в Ірану.

«Вже очевидно, що червона імперія не відродиться, бо українці повертатися в стійло відмовилися. А ЗСУ робить аборт незаконнонародженому штучно зачатому в голові недофюрера виродку, планомірно утилізуючи орди мишобратів, яким разом із головою самого путлера місце в кунсткамері», - робить висновок Максим Ялі.

Як повідомляв Знай.ua, названо умову для можливого наступу з білорусі на Київ найближчим часом.

Також Знай.ua писав про те, що наступні десятиліття для росії будуть найскладнішими за всю історію.

Источник материала
Поделиться сюжетом