«Нафтогаз» посилить співпрацю з американською Halliburton
«Нафтогаз» посилить співпрацю з американською Halliburton

«Нафтогаз» посилить співпрацю з американською Halliburton

Група «Нафтогаз» поглибить стратегічну співпрацю з американською компанією Halliburton, одним із найбільших світових постачальників нафтогазових сервісних послуг, для розкриття нового потенціалу родовищ України

Про це йшлося на зустрічі голови правління НАК «Нафтогаз України» Олексія Чернишова і президента Halliburton у східній півкулі Джо Рейні, повідомляє прес-служба української компанії.

У «Нафтогазі» нагадали, що активна співпраця групи з Halliburton розпочалась у 2018 році. Американський партнер надавав «Укргазвидобуванню» послуги з буріння бічних стовбурів. Ці операції допомогли отримати компанії суттєвий додатковий видобуток насамперед на «старих» свердловинах і виснажених родовищах.

Нині «Укргазвидобування» зацікавлене в початку застосування технології горизонтального буріння, яка може сприяти швидкому нарощенню видобутку газу на родовищах – як нових, так і тих, що довго в експлуатації.

Halliburton — один з найбільших світових постачальників продуктів і послуг для енергетики. Заснована у 1919 році, компанія веде діяльність у понад 70 країнах. Компанія надає сервіси та допомагає максимізувати вартість протягом усього життєвого циклу існування родовищ – від визначення місцезнаходження вуглеводнів та управління геологічними даними до буріння та оцінки параметрів пласта, будівництва та закінчення свердловин і оптимізації видобутку протягом усього життєвого циклу активу.

Читайте новини бізнесу та промисловості у Telegram-каналі UAprom

Теги по теме
газ Нафтогаз
Источник материала
Поделиться сюжетом