Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 листопада
Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 листопада

Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 листопада

Другий день блекауту, пункти незламності і міжнародна підтримка України.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: Суспільне, «Ми — Україна», «Інтер», ICTV/СТБ.

Блоків «Ради» та «1+1» цієї доби в національному етері не було.

У блоці телеканалу «Ми — Україна» про засідання Парламентської асамблеї НАТО говорили з головою постійної делегації України Єгором Чернєвим. Він розповів про засідання Асамблеї та голосування делегації Угорщини на користь України. За його словами, голосували за Україну представники парламентської опозиції в Угорщині.

З міським головою Києва Віталієм Кличком говорили про ситуацію у столиці та відновлення роботи інфраструктури міста. Пізніше цього дня його також включали у блоці ICTV/СТБ. Віталій Кличко рідко долучається до етеру національного марафону. Частіше ситуацію у Києві та області коментує голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

Політкоментатора Ігоря Петренка запросили наживо до гостьової студії «Інтера». Він говорив про геополітичну ситуацію у світі й військову допомогу Україні. Розмова з ним тривала п'ятнадцять хвилин. Ігор Петренко регулярно долучається до етерів національного марафону. Починаючи з 1 травня його долучали до етерів 42 рази. Крім того, формально він — кінцевий бенефіціарний власник нового телеканалу-учасника марафону «Ми — Україна».

Крім Петренка, до студії наживо також запрошували політичного коментатора Андрія Вігірінського.

Про роботу пунктів незламності говорили з заступником керівника Офісу президента Кирилом Тимошенком. Він розповів, що пункти мають працювати цілодобово та за бажання люди мають можливість залишитись там вночі, аби не порушувати комендантської години у своєму місті. Згодом його включали з обговоренням цієї ж теми у підсумковому випуску новин, який припав на блок ICTV/СТБ.

Про відновлення енергомережі у блоці ICTV/СТБ говорили з виконавчим директором компанії ДТЕК Дмитром Сахаруком.

Протягом доби в етері марафону показували соціальну рекламу з інформацією про пункти незламності.

Источник материала
Поделиться сюжетом