"Цілий і смачненький...": Олександр Педан на заздрість Зеленському привіз трофей із Херсона
"Цілий і смачненький...": Олександр Педан на заздрість Зеленському привіз трофей із Херсона

"Цілий і смачненький...": Олександр Педан на заздрість Зеленському привіз трофей із Херсона

Відомий український телеведучий, шоумен, волонтер та друг Сергія Притули Олександр Педан відвідав звільнене місто Херсон. Тут Сашко допомагав зі своєю командою волонтерів, а також встиг отримати несподіваний подарунок від місцевих у вигляді соковитого кавуна.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Про це стало відомо завдяки публікаціям Олександра Педана у мережі Instagram.

Stories Олександра Педана, скріншот: Instagram

Телеведучий і блогер розповів, що дуже багато населених пунктів на під'їзді до Херсона практично повністю стерті з землі. У самому Херсоні руйнування значні, але їх набагато менше, ніж на околицях.

Публікація Олександра Педана, скріншот: Instagram

"Якщо говорити про територію, то маленькі села неподалік Херсона зруйновані на 80 – 90%. Обласний центр так не постраждав. Сподіваюся, рашисти не мститимуть місту. У Херсоні зараз немає світла та води. Фактично, всі живуть на гуманітарній допомозі, яка їм дуже потрібна", - пише Олександр Педан.

Олександр Педан зазначив, що у місті зараз багато волонтерів, які допомагають у відновленні та забезпеченні місцевих продуктів першої необхідності.

"Хочу зазначити, що насправді зараз дуже потужно працюють і волонтери, і влада. Наприклад, Хмельниччина є побратимом Херсонщини, і ось, за вказівкою президента, туди відвозять багато гуманітарного вантажу. Різного! Наприклад, дві фури з цементом поїхали убік Кривого Рогу, там він потрібний для відновлення будівель", - додав Педан.

Пізніше телеведучий опублікував серію Stories, в яких похвалився соковитим і стиглим кавуном.

"Херсонський кавун, про який я розповідав у публікації. Цілий і смачненький", - написав у своїх історіях Олександр Педан.

Stories Олександра Педана, скріншот: Instagram

У зв'язку з цим нагадаємо, що не тільки Педан мав амбіції на херсонський кавун. Президент України нещодавно провів масштабну прес-конференцію для українців, на якій озвучив низку важливих тез про війну, переговори з Росією та в цілому ситуації в країні. У прес-секретаря президента Сергія Никифора був ідеальний план того, як зняти напругу у всіх наприкінці конференції, але він не врахував жодного важливого чинника.

Несподівано для всіх наприкінці інтерв'ю Зеленський розгорнув папірець, який йому підсунув прес-секретар, і обличчя раптово змінилося. На ній було написано - "кавуна не буде, він згнив". Як пояснив президент, після визволення Херсона він хотів спробувати кавун. Йому пообіцяли, що передадуть ягоду, проте він не бачив кавуна і навіть не чув про нього до початку конференції.

Нагадаємо, Олександр Педан одягнув військову амуніцію і вирушив до Харкова та Ізюму: "Туди прилітає постійно".

Раніше повідомлялося, легендарний ведучий України Олександр Педан згадав, як нас зрадили поляки та турки: "Намагалися розрулити, але...".

Також, Олександр Педан врятував українських дітей із Харкова: "Без сирен".

Теги по теме
Владимир Зеленский
Источник материала
Поделиться сюжетом