Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 грудня
Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 грудня

Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 грудня

Поїздка Володимира Зеленського до США, ставлення Росії до влади і дослідження Українського інституту майбутнього.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», ICTV/СТБ, «Ми — Україна», «Інтер».

Блоків Суспільного та «1+1» цієї доби в національному етері не було.

У блоці «Ради» цієї ночі було 19 гостьових включень. Серед гостей, які регулярно долучаються до гостьових студій нацмарафону, цього дня вмикали політкоментаторів Валентина Гладких, Ігоря Петренка, Дмитра Васильєва, Ігоря Петренка, Олексія Голобуцького і Петра Олещука. Також включали економіста Івана Уса, експерта Українського інституту майбутнього Івана Ступака й експерта-міжнародника Богдана Ференса.

З радником керівника Офісу президента Сергієм Лещенком у блоці «Ради» говорили про візит Володимира Зеленського до США. За його словами, атмосфера візиту президента була дружня. Також він сказав, що США підтримують принцип Зеленського щодо повернення всіх окупованих територій.

Презентацію дослідження Українського інституту майбутнього у блоці ICTV/СТБ обговорили з його директором та радником міністра внутрішніх справ України Вадимом Денисенком. Він розповів про концепцію, яку було закладено у дослідження та визначення майбутнього. Крім того, говорили також про візит Зеленського до США.

У блоці телеканалу «Ми — Україна» візит президента обговорювали ще з одним радником міністра внутрішніх справ України — Ростиславом Смірновим. Зокрема він прокоментував постачання військової допомоги та ймовірність закриття неба над Україною. Щодо останнього Смірнов сказав, що територія, яку необхідно закрити, дуже велика, тому досягти стовідсоткового результату неможливо. Далі з ним говорили про можливості Росії і віру росіян у їхню владу. Загалом його участь в ефірі тривала понад 25 хвилин. Ростислав Смірнов регулярно (значно частіше, ніж власне міністр внутрішніх справ або його заступники) долучається до нацмарафону, коментуючи війну, гуманітарну та політичну ситуації.

Декілька разів протягом доби показували виступ Зеленського у Конгресі США і спільну пресконференцію з президентом США Джо Байденом.

Наприкінці доби у блоці «Інтера» показали інтерв’ю Анастасії Даугуле з актором театру і кіно Михайлом Кукуюком, а також токшоу «Акцент» Олексія Фадєєва за участі військового експерта Владислава Селезньова і експерта Національного інституту стратегічних досліджень Олександра Суходолі.

Источник материала
Поделиться сюжетом