Тільки трьом знакам Зодіаку постійно зраджують - астрологи
Тільки трьом знакам Зодіаку постійно зраджують - астрологи

Тільки трьом знакам Зодіаку постійно зраджують - астрологи

Трьом знакам Зодіаку постійно зраджують / slovofraza.com

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які частіше за інших потрапляють в любовні трикутники. Вони стикаються з регулярними зрадами з різних причин.

Близнюки

Близнюки починають нудьгувати, коли у стосунках все добре. Тому вони можуть вередувати, влаштовувати театральні сцени, бити посуд і шукати привід для конфлікту з другою половинкою. Звичайно, людям не подобається така систематична поведінка, тому вони можуть шукати розраду в чужих обіймах. Астрологи кажуть, що Близнюки свої поведінкою самі підштовхують партнера до зради, а потім страждають від цього.

Терези

Це досить велелюбний знак Зодіаку, якому мало одного партнера. Вони постійно шукають нові враження, емоції, почуття, і так складається, що знаходять вони це в чужому ліжку. Однак і партнери Терезів чинять так само. А все тому, що вони пов'язують своє життя з людьми, які поділяють з ними цінність вільних стосунків. У зв'язку з цим зрад в їхніх стосунках дуже багато.

Відео дня

Водолій

Серед Водоліїв дуже багато душевних людей, які піклуються про духовний розвиток навколишнього світу. Вступаючи у стосунки, вони все роблять строго за планом. Їхньому партнеру завжди хочеться вирватися з такої задушливої обстановки. Тому найчастіше вони заводять собі коханців, з якими можуть розслабитися, відпочити і отримати нові враження. Але це не означає, що вони готові відпустити Водоліїв.

Нагадаємо, астролог назвала одне велике місто, де незабаром буде битва на смерть.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Три знаки Зодіаку почнуть нове життя в лютому
  • Молодик 1 лютого залишить ці знаки Зодіаку без грошей
  • Астролог Яна Тимощук: У 2023 році в Україні буде багато смертей, Росія посилить війну
Теги по теме
Гороскоп
Источник материала
Поделиться сюжетом