Зеленський розповів про відрядження на південь
Зеленський розповів про відрядження на південь

Зеленський розповів про відрядження на південь

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Президент побував в Одесі та Миколаєві, зустрівся з прем’єр-міністром Данії та обговорив з пані Фредеріксен оборонні та економічні питання.

 
Президент України Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні до народу у понеділок, 30 січня, розповів про відрядження до південних міст України.
 
“Сьогодні весь день у відрядженні: спочатку Миколаїв, потім Одеса. Зустріч та переговори з делегацією Данії – з пані прем’єр-міністром Фредеріксен та представниками коаліції партій. Ми дуже докладно говорили про оборонні потреби України. Про те, що нам може допомогти звільнити нашу територію – наш південь, наш схід. І про те, що нам потрібно в контексті відновлення України. Російський терор повинен програти всюди і в усьому – і на полі бою, і в тому, щоб не залишилося жодної руїни в нашій країні: щоб ми змогли все відновити та довести, що свобода міцніша”, – зазначив президент.
 
Зеленський наголосив, що Данія підтримала Чорноморську експортну ініціативу та приєдналася до програми Зерно з України – Grain from Ukraine.
 
“Той факт, що ми маємо суттєвий прогрес щодо продовольчої безпеки, доводить, що ми можемо досягти прогресу і в інших пунктах нашої формули миру. Дякую всім підприємцям та роботодавцям Миколаєва, Одеси, інших наших громад, які, незважаючи ні на що, зберігають робочі місця та платять зарплати і податки Це ваш конкретний та вагомий внесок у здатність нашої держави захищатися. Наше завдання вистояти – це спільне завдання. Завдання – Сил оборони та безпеки, всієї нашої держави, бізнесу та кожного і кожної, хто працює заради перемоги України”, – сказав президент.
 
 
Раніше повідомлялося, що Зеленський зустрівся із прем’єром Данії у Миколаєві.
 
Данія подарує Україні всі свої гаубиці Caesar
 
 



Джерело

Теги по теме
Владимир Зеленский Одесса Президент Николаев оборона
Источник материала
Поделиться сюжетом