Більшість громадян Грузії виступають за візовий режим із росією
Більшість громадян Грузії виступають за візовий режим із росією

Більшість громадян Грузії виступають за візовий режим із росією

КИЇВ. 5 лютого. УНН. Більшість громадян Грузії незадоволені політикою грузинської влади щодо росіян, які в'їжджають до країни, і вважають, що з рф має бути встановлений візовий режим, передає УНН з посиланням на Голос Америки.

Деталі

Національно-демократичний інститут США опублікував підсумки нового опитування у Грузії. Згідно з ним, більша частина громадян Грузії незадоволені політикою грузинської влади щодо росіян, які в'їжджають до країни, і вважають, що з Росією має бути встановлений візовий режим.

За інформацією опитування, 57% людей сказали, що не схвалюють політику уряду Грузії щодо мігрантів із Росії, 29% вважають підхід влади прийнятним, 14% – не знають або не хочуть відповідати.

При цьому 69% опитаних NDI виступають за введення віз для росіян, 21% із цим – не згодні, а 10% сказали, що не знають.

Також 69% опитуваних сказали, що переселення росіян до Грузії матиме негативні наслідки, 17% мають протилежну думку, 6% вважають, що російські мігранти ніяк не вплинуть на перебіг життя в Грузії, а 8% не змогли відповісти.

Доповнення

Нагадаємо, що з ініціативи Михайла Саакашвілі, який на той час обіймав посаду президента Грузії, 29 лютого 2012 року країна в односторонньому порядку скасувала в'їзні візи для росіян. Заяви про необхідність запровадження віз з'явилися у грузинських ЗМІ після вторгнення рф до України, коли туди почали переїжджати росіяни.

Теги по теме
Россия Грузия
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны