19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Непоганий бізнес: Динамо хоче придбати найкращого нападника чемпіонату Бразилії
Непоганий бізнес: Динамо хоче придбати найкращого нападника чемпіонату Бразилії

Непоганий бізнес: Динамо хоче придбати найкращого нападника чемпіонату Бразилії

Щоправда, столичний клуб наважився цікавитись найкращим нападником тільки третього дивізіону Бразилії. Ціллю киян став форвард Леле з Волта-Редонди.

Сумнівне підсилення для киян

Київське Динамо уже виходило на зв'язок з Волта-Редондою щодо бразильського нападника. Таким чином столичний клуб продемонстрував свій інтерес до Леле. Проте кияни ще жодної пропозиції по нападнику бразильському колективу з Серії С не висували.

Контаркт Леле з його поточним клубом розрахований до 2026 року. 25-річний форвард – найкращий нападник третього дивізіону Бразилії, оскільки у нього 7 голів в активі за 9 матчів. Також гравець встиг віддати і дві гольові передачі. Волта Редонда виставила за нападника віступні у розмірі шести мільйонів євро.

Прямим конкурентом киян за Леле є клуб Васко да Гама з Бразилії. Якщо Волта-Редонда таки вирішить продати свого гравця, то вони віддаватимуть перевагу саме бразильському колективу, а не українському.

Нападники, які залишились в Динамо

  • Найслабша ланка київського Динамо – напад. У клубі залишився один чистий форвард та декілька гравців, які можуть вимушено зіграти на позиції центрального нападника.
  • "Біло-сині" уже попрощались з двома форвардами. Динамо розірвало контракт з Владиславом Кулачом та відправили в оренду Артема Бєсєдіна.
  • У клубі залишився тільки Владислав Супряга, якого сватають у клуб Першої ліги України. Хоча, нападник вже встиг забити гол у першій грі після повернення на поле, а згодом іу другому матчі поспіль.
  • Також у складі киян є такі виконавці як Владислав Ванат (крайній півзахисник) та Денис Гармаш (центральний півзахисник), які можуть перекрити позицію форварда при потребі.
Источник материала
Поделиться сюжетом