Сербського депутата застали за переглядом порно в залі парламенту
Сербського депутата застали за переглядом порно в залі парламенту

Сербського депутата застали за переглядом порно в залі парламенту

Сербського депутата застали за переглядом порно в залі парламенту / колаж УНІАН

Депутат Соціалістичної партії Сербії Звонимир Стевич під час парламентських дебатів про Косоводивився порно на своєму смартфоні. 

Відео на півтори хвилини, на якому чітко показано, як політик скролить порносайт і включає окремі ролики, з'явилося в соцмережах. Як повідомляє сербське видання Nova, все це відбувалося в той момент, коли сербський парламент обговорював європейський план для Косово, а президент країни Олександр Вучич говорив про великий тиск на Сербію. 

Примітно те, що сам Стевич родом з Приштини, столиці Косово. Він обирався депутатом сербського парламенту шість разів, а також обіймав різноманітні посади, пов'язані з Косово (зокрема, був регіональним головою правління Соціалістичної партії Сербії, статс-секретарем в Міністерстві у справах Косово), і зараз є членом Комітету з Косово.

Відео дня
Сербського депутата спіймали в момент перегляду порно в парламенті

Неналежна поведінка політика викликала бурхливу реакцію в соціальних мережах. На тлі цього Звонимир Стевич подав у відставку, повідомляють сербські ЗМІ.

Скандали з депутатами Верховної Ради

У жовтні 2019 року розгорівся скандал навколо нардепа від "Слуги народу", голови Комітету ВР з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Богдана Яременка. Журналісти сфотографували, як Яременко під час роботи в сесійній залі листувався на сайті знайомств, зокрема, домовлявся про зустріч з дівчиною. Він спершу заявляв, що листування сфабриковане і погрожував журналістам відповідальністю, після – з трибуни ВР перепрошував виборців, свою фракцію і президента Володимира Зеленського та подав у відставку з посади голови комітету. Відтоді комітет очолює інший представник "Слуги народу" Олександр Мережко.

У жовтні того ж року на відео потрапило, як народний депутат від "ОПЗЖ" Ілля Кива в залі парламенту спілкувався з моделлю, яка була підписана в смартфоні як "Юля конкурс краси Одеса", після чого став активно смикати штани в районі ширінки.Жодних наслідків за таку поведінку в залі парламенту для нардепа не було. Наразі Кива знаходиться не в Україні, підозрюється українськими правоохоронцями в держзраді і позбавлений депутатського мандата.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • У Ліхтенштейні стався землетрус під час дебатів про страхування від землетрусів
  • У ЗМІ злили листування Тищенко в чаті "слуг": веде "титанічну роботу" в Таїланді
  • "За титанічну роботу": Зеленському пропонують призначити Тищенка послом у Таїланді
Источник материала
Поделиться сюжетом