Армії відновлення виплачено 40 млн грн за виконані роботи
Армії відновлення виплачено 40 млн грн за виконані роботи

Армії відновлення виплачено 40 млн грн за виконані роботи

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

За роботу громадяни отримують оплату у розмірі щонайменше 6700 грн – більше, ніж середній розмір допомоги з безробіття для тих, хто перебуває на обліку в центрі зайнятості.

Працівники Армії відновлення отримали від держави 40 млн грн за виконані суспільно корисні роботи. Про це повідомляє прес-служба Міністерства економіки України.

“З початку цього року до Армії відновлення було залучено майже 3 тисячі безробітних, які виконують суспільно корисні роботи. Нещодавно такі роботи були розпочаті у Миколаївській області, яка стала одинадцятим регіоном, що долучився до проекту. Загалом з початку його старту восени 2022 року майже 6,5 тисячі безробітних отримали від держави оплату за виконання робіт із відновлення на загальну суму 40 млн грн”, – зазначила заступник міністра економіки Тетяна Бережна.

Повідомляється, що за роботу громадяни отримують оплату у розмірі щонайменше 6700 грн – більше, ніж середній розмір допомоги з безробіття для тих, хто перебуває на обліку в центрі зайнятості.

Найбільш активно до Армії відновлення вступають жителі Полтавської (2018 осіб), Київської (1099 осіб), Сумської (1064 особи) та Донецької (938 осіб) областей.

Найчастіше Армія відновлення працює на розборі завалів та ремонті житлових будинків, пошкоджених внаслідок бойових дій, облаштуванні підвалів під укриття, фасуванні гуманітарної допомоги, приготування їжі військовим, плетенні маскувальних сіток та наданні соціальних послуг у пунктах незламності.

Нагадаємо, нещодавно у Британії анонсували конференцію з відновлення України.

Світ обіцяє допомогу у відновленні України




Джерело

Теги по теме
Минэкономики
Источник материала
Поделиться сюжетом