Суд призначив ексголові Нафтогазу Коболєву заставу у понад 229 млн грн
Суд призначив ексголові Нафтогазу Коболєву заставу у понад 229 млн грн

Суд призначив ексголові Нафтогазу Коболєву заставу у понад 229 млн грн

КИЇВ. 1 березня. УНН. Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду призначила колишньому голові правління “Нафтогазу” Андрію Коболєву заставу у понад 229 млн грн. Про це УНН повідомила речниця САП Ольга Постолюк.

Деталі

Постолюк повідомила, що Апеляційна палата ВАКС призначила колишньому голові правління “Нафтогазу” запобіжний захід у вигляді застави у 229,248 млн грн.

Цитата

"Також на підозрюваного покладено такі обов’язки: прибувати за кожною вимогою до детектива, прокурора та суду; не відлучатися із м. Києва без дозволу детектива, прокурора або суду; повідомляти прокурора, детектива або суд про зміну свого місця проживання; утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними у справі та свідками; здати на зберігання до відповідного органу паспорт (паспорти) для виїзду за кордон", - розповіла Постолюк.

Доповнення

Раніше Вищий антикорупційний суд визнав необгрунтованою підозру колишньому голові правління НАК "Нафтогаз України" Андрію Коболєву у справі багатомільйонних премій.

Колишньому голові правління НАК "Нафтогаз України" Андрію Коболєву повідомили про підозру у зловживанні своїм службовим становищем, забезпечивши собі виплату премій вище за максимально допустиму на понад 229 млн грн.

Теги по теме
Украина Нафтогаз
Источник материала
loader
loader