У “вагнерівці” набирають колишніх пацієнтів психдиспансерів – ЗМІ
У “вагнерівці” набирають колишніх пацієнтів психдиспансерів – ЗМІ

У “вагнерівці” набирають колишніх пацієнтів психдиспансерів – ЗМІ

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Фото: Полигон медиа

У ПВК Вагнер почали набирати колишніх пацієнтів психдиспансерів

Жодних довідок під час запису до ПВК не вимагають, а після прибуття на місце для огляду серйозного медичного обстеження не проводиться.

Стати найманцем ПВК Вагнер можуть навіть колишні пацієнти психоневрологічних диспансерів. Про це у понеділок, 6 березня, пише The Moscow Times.

 

Журналісти розповіли, що натрапили на оголошення про набір у ПВК Вагнер. Там зазначалося, що відтепер для вступу на службу не потрібні довідки психіатра та нарколога, а також флюрограма.

 

Під час телефонної розмови рекрутери ПВК підтвердили The Moscow Times інформацію про готовність брати на службу людей, які проходили лікування у психоневрологічному диспансері.

 

Коли ж один із кореспондентів під виглядом того, хто бажає записатися в ПВК, заявив рекрутерам, що проходив лікування від нервового зриву, то йому надіслали формальну інструкцію з вимогами до новобранців і запропонували самостійно себе по ній оцінити.

 

“З інструкцією ознайомимося, якщо все нормально, чекаємо на тебе”, – повідомив рекрутер ПВК “новобранцю”.

 

У газеті всі зазначили, що в інструкції сказано, що в ПВК не беруть людей “хворіють на тяжкі захворювання, які перешкоджають виконанню завдань, що страждають від наркоманії, а також перехворіли на гепатит В, С”.

 

 

Володимир Кличко відреагував на інформацію, що воююча в Україні група найманців Вагнера відкрила щонайменше три нові вербувальні центри в російських спортивних клубах. 



Джерело

У “вагнерівці” набирають колишніх пацієнтів психдиспансерів – ЗМІ - Фото 1
Теги по теме
Болезнь
Источник материала
loader
loader