Україна зараз має право ініціювати нову організацію замість ООН, – активіст з Казахстану
Україна зараз має право ініціювати нову організацію замість ООН, – активіст з Казахстану

Україна зараз має право ініціювати нову організацію замість ООН, – активіст з Казахстану

Про це 24 Каналу розповів громадський діяч і журналіст з Казахстану Арман Шураєв. Він переконаний, що Україна може ініціювати створення організації, що стане хорошою альтернативою ООН.

Шураєв зауважив, що в ООН відбувся розкол у ставленні щодо війни в Україні.

До антиросійської коаліції увійшли понад 100 цивілізованих демократичних країн, 7 – 8 країн вагаються, а 3 країни підтримує агресора.

На думку активіста, останнім варто організувати окремий союз диктаторів чи ізгоїв. Вони не повинні не мати жодного стосунку до нового союзу, що утвориться замість ООН. Адже в новому світі таким агресивним країнам немає місця.

Україна має право ініціювати власну організацію

Шураєв переконаний, що зараз президент України Володимир Зеленський недарма є уособленням і прикладом лідера для будь-якого народу. Тому Україна може пропонувати власні ініціативи замість ООН.

Я гадаю, що всі ініціативи, які сьогодні українська влада озвучує і пропонує дуже швидко знаходять позитивну відповідь. Тому я думаю, що ви маєте повне право ініціювати створення великої міжнародної організації,
– резюмував громадський діяч.

Шураєв прокоментував рішення ООН: дивитись відео

ООН не визнала дії Росії геноцидом

  • На пресконференції голова комісії ООН з розслідування злочинів Росії Ерік Носе заявив, що наразі в Україні не знайдено доказів скоєння Росією геноциду. Але, за його словами, "є деякі аспекти, які можуть спричинити питання" про можливий геноцид. Це при тому, що у своєму ж звіті ООН згадує про те, як росіяни катували чоловіка за українську мову.
  • Однак 18 березня Міжнародний кримінальний суд видав ордер на арешт Владіміра Путіназа незаконні дії щодо депортації українських дітей. Нагадаємо, що депортація дітей з окупованих територій власне і є ознакою геноциду.
  • Володимир В'ятрович повідомив, що розробляється можливість введення в правове поле такого поняття як "рашизм".
Теги по теме
Владимир Зеленский ООН
Источник материала
Поделиться сюжетом