Найбільший банк Швейцарії розпочав перевірки клієнтів із РФ
Найбільший банк Швейцарії розпочав перевірки клієнтів із РФ

Найбільший банк Швейцарії розпочав перевірки клієнтів із РФ

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

UBS проводить масові перевірки російських клієнтів

UBS має намір позбавитися від усіх клієнтів, які опинилися під санкціями, введеними урядом країни синхронно з країнами ЄС.

Найбільший у Швейцарії банк UBS розпочав масові перевірки своїх російських клієнтів, вимагаючи від них документів, що підтверджують законність їхнього перебування в країні. Про це повідомляють РосЗМІ, опублікувавши один із листів, які банк розсилає клієнтам.

 

Зазначається, що UBS вимагає від клієнтів надати копії паспорта країни проживання чи посвідки на проживання у Швейцарії до 5 травня 2023 року.

 

“Ми залишаємо за собою право заблокувати вищезгадані банківські відносини з 6 травня 2023 року, якщо запитані документи не надійдуть до нас до 5 травня”, – йдеться у листі.

 

Як випливає з тексту листа, банк має намір позбавитися від усіх клієнтів, які опинилися під санкціями, запровадженими урядом країни синхронно з країнами ЄС.

 

Перед цим стало відомо, що акції Credit Suisse впали до найнижчого рівня за всю історію після того, як саудівський інвестор відмовився збільшити свою частку у банку. Занепокоєння щодо фінансового стану Credit Suisse сколихнуло світові ринки, зокрема акції європейських банків різко знизилися.



Джерело

Теги по теме
санкции Банк Швейцария
Источник материала
Поделиться сюжетом