13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Задніпровський пояснив, чому його колега Галина Безрук продовжує працювати на Росію
Задніпровський пояснив, чому його колега Галина Безрук продовжує працювати на Росію

Задніпровський пояснив, чому його колега Галина Безрук продовжує працювати на Росію

В середині лютого на Новому каналі стартував четвертий сезон популярного серіалу «Будиночок на щастя». Одну з головних ролей в картині грає українська акторка Галина Безрук, яка нині живе і працює в Москві та мовчить про війну в Украхні. Акторка живе у Москві з російським актором Артемом Алєксєєвим та донькою. Актор Назар Задніпровський в інтерв'ю блогеру Славі Дьоміну для його ютуб-каналу висловився про позицію колеги, з якою разом знімався в серіалі.

Будь ласка, читайте текст після реклами

«Галя, Бог тобі суддя. Я їй казав: «Забирай дитину та чоловіка свого сюди, будете тут жити». Тоді вже починалися терки. Вона була на межі розлучення, коли знімалася тут. Вона актриса мюзик-холу, у нас його немає. Вона говорила, що основна причина бути там, це її робота. Якщо приїде до Києва, то буде безробітна, а там у неї головні ролі. Така в нас була розмова. Її колега Катя Кузнєцова повернулася, втратила роботу. Галя зробила вибір, вона обрала роботу. Вона там. Як доля складеться, побачимо», – розповів Задніпровський.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Раніше «Главком» повідомляв, що колега Галини Безрук по серіалу «Будиночок на щастя», актриса Віталіна Біблів натякнула в інтерв'ю, що говорити відкрито про події в Україні Безрук заважають обставини: «Ми у добрих стосунках. У неї тут родичі. Ситуація непроста. Знаєте, до багатьох там можуть прийти додому і погрожувати, наприклад, тим, що заберуть дитину. Це якраз її ситуація», – наголосила Віталіна.

Тим часом телеведуча Катерина Осадча на своїй сторінці в соцмережі заявила, що таких українців, як Галина Безрук, потрібно позбавляти паспорта нашої країни.

Читайте також: День Сорока Святих: що сьогодні треба зробити і що не варто починати
Источник материала
Поделиться сюжетом