У Таїланді екс-поліцейського засудили до 270 років ув’язнення
У Таїланді екс-поліцейського засудили до 270 років ув’язнення

У Таїланді екс-поліцейського засудили до 270 років ув’язнення

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

У Таїланді екс-поліцейський отримав неймовірний тюремний термін

Колишній поліцейський отримав по п’ять років за кожний із 28 пунктів звинувачення у зберіганні вогнепальної зброї та шість довічних строків за злочини, пов’язані з торгівлею зброєю.

 

У Таїланді офіцер поліції, визнаний винним у крадіжці понад 150 одиниць зброї протягом двох років з поліцейської дільниці Нонтхабурі, був засуджений до 270 років ув’язнення, але максимальний термін його ув’язнення становить 50 років. Про це повідомляє Bangkok Post.

 

За даними видання, колишній поліцейський отримав по п’ять років за кожний із 28 пунктів звинувачення у зберіганні вогнепальної зброї та шість довічних строків за злочини, пов’язані з торгівлею вогнепальною зброєю. Враховуючи каяття підсудного, суд скоротив загальний вирок до 270 років ув’язнення, проте за законом максимальний термін позбавлення волі становить 50 років.

 

Суд зобов’язав екс-поліцейського повернути всю вкрадену зброю або виплатити владі 1,34 млн батів ($39,2 тис.) компенсації.

 

За інформацією звинувачення, протягом двох років поліцейський підробляв документи, щоб отримувати зброю в одній із дільниць міста Нонтхабурі. Йому вдалося продати 47 одиниць зброї та закласти ще 115. Він втік, але був затриманий у жовтні 2022 року. Частину зброї було виявлено після обшуків у Бангкоку та Нонтхабурі, іншу повернено людьми, які побоювалися судового переслідування за зберігання крадених речей.

 

 

 

 

 



Джерело

Теги по теме
полиция Оружие
Источник материала
Поделиться сюжетом