У Києві чоловік влаштував стрілянину, посварившись з дружиною через розлучення
У Києві чоловік влаштував стрілянину, посварившись з дружиною через розлучення

У Києві чоловік влаштував стрілянину, посварившись з дружиною через розлучення

КИЇВ. 31 березня. УНН. Поліція повідомила про підозру чоловіку за стрілянину на подвір’ї приватного будинку у столиці під час конфлікту через розлучення з дружиною. Затримували порушника за підтримки спецпризначенців. Про це повідомляє УНН з посиланням на поліцію Києва.

Цитата

«До поліції Києва надійшло повідомлення від 35-річної місцевої мешканки про те, що на вулиці Ватутіна у мікрорайоні Жуляни чоловік її сестри стріляє з рушниці на території будинку. Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці з’ясували, що між порушником, його дружиною та сестрою жінки в черговий раз виникла сварка через розлучення подружжя. Тож перебуваючи напідпитку, чоловік дістав зброю, кілька разів вистрілив у повітря і вікно будинку родички та пішов додому. В результаті події ніхто не постраждав», - ідеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що за силової підтримки спецпризначенців поліцейські затримали фігуранта у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та вилучили з автомобіля чоловіка рушницю.

"Затриманий – мешканець столиці, 1977 року народження, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався", - зазначається в повідомленні.

Слідчий поліції за погодженням із прокуратурою повідомив порушнику про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Чоловіку загрожує до семи років позбавлення волі.

Доповнення

В Ірпені на Київщині затримали чоловіка, який стріляв із балкона на 8 поверсі.

Теги по теме
Киев полиция стрельба
Источник материала
Поделиться сюжетом