Зеленський розповів про п’ять важливих новин дня
Зеленський розповів про п’ять важливих новин дня

Зеленський розповів про п’ять важливих новин дня

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Глава держави обговорив бої під Авдіївкою та Бахмутом, провів нараду з енергетики, а також запровадив нову традицію поваги. Також він повідомив про підготовку санкцій.

Президент Володимир Зеленський у своєму вечірньому відеозверненні розповів про п’ять важливих подій, що відбулися у п’ятницю, 7 квітня.
 
Першим пунктом зазначено проведення засідання Ставки верховного головнокомандувача.
 
“Основна увага – боям за Авдіївку і Бахмут, за Луганщину, за кожен із тих напрямків, де ворог намагається зламати оборону всієї України”, – зазначив Зеленський.
 
Також глава держави повідомив, що апарат РНБО разом з урядом готує новий потужний список санкцій проти осіб, які працюють на агресію – вони будуть заблоковані.
 
“Третє – провів тривалу нараду щодо енергетики, питань як стратегічних – розвитку й захисту нашої енергосистеми за будь-яких умов, – так і поточних питань, про енергозабезпечення наших людей і українського бізнесу”, – повідомив президент.
 
Крім того, Зеленський розповів про “нову традицію поваги”, яку він запровадив: “сотні тисяч мусульман України та мусульманська спільнота світу – різні держави, різні народи – у період священного Рамадану дотримуються суворого посту. Коли сідає сонце, відбувається іфтар – вечеря. Мав честь розділити іфтар із нашими воїнами, із представниками Меджлісу, з усією українською мусульманською спільното”.
 
Також у п’ятницю Зеленський нагородив державними нагородами 771 бійця. Таким чином, за час повномасштабної війни понад 43,5 тисячі українських захисників та захисниць були відзначені державними нагородами.
 
 
Нагадаємо, сьогодні в ОП повідомили, що РФ відмовилася від обміну полоненими мусульманами на честь Рамадану.



Джерело

Зеленський розповів про п’ять важливих новин дня - Фото 1
Теги по теме
Владимир Зеленский санкции энергетика
Источник материала
loader
loader