Вацко розповів, які шанси має Шовковський, щоб стати наступним головним тренером Динамо
Вацко розповів, які шанси має Шовковський, щоб стати наступним головним тренером Динамо

Вацко розповів, які шанси має Шовковський, щоб стати наступним головним тренером Динамо

Українське "класичне" проти Шахтаря стало останнім для "Містера" на чолі команди у сезоні-2022/2023. Далі на Мірчу Луческу чекає операція та лікарняний. Румунському спеціалісту зроблять хірургічне втручання через коксартроз – зношування та руйнування хрящової тканини кульшового суглоба, яке приводить до болю у стегні, який просто не дає нормально пересуватись.

Наставнику Динамо зроблять ендопротезування (встановлення нового штучного суглоба). Тому до кінця сезону-2022/2023 киянами керуватиме його помічник та легендарний у минулому голкіпер Динамо, збірної України Олександр Шовковський.

Вацко: Я свічку не тримав, переповідаю кулуарщину

Блогер та відомий коментатор Віктор Вацко розповів, що чув про шанси Шовковського повноцінно очолити команду у майбутньому. Як виплило із кулуарів, то шансів в СаШо, аби стати новим головним тренером "біло-синіх" не так багато.

Мені кулуарно кілька людей розповідало, що брати Суркіси не бачать Шовковського майбутнім головним тренером Динамо. Я свічку не тримав, переповідаю кулуарщину. З одного боку не бачать Шовковського майбутнім головним тренером Динамо, а з іншого саме його призначають фактично виконувачем обов’язків,
– сказав Вацко.

Динамо у поточному сезоні йде на 4-й позиції, відстаючи від третьої Зорі на 5 балів. У крайньому поєдинку кияни розписали якраз мирову з лідером УПЛ Шахтарем 1:1.

Попереду у столичного клубу ще 8 матчів в УПЛ-2022/2023. У найближчому із них динамівці вже під керівництвом Шовковського зіграють проти харківського Металіста. Поєдинок відбудеться 28 квітня.

Теги по теме
Динамо
Источник материала
Поделиться сюжетом