20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Володимир Остапчук відповів, чи зміг побачитися з дітьми під час поїздки до Канади
Володимир Остапчук відповів, чи зміг побачитися з дітьми під час поїздки до Канади

Володимир Остапчук відповів, чи зміг побачитися з дітьми під час поїздки до Канади

Батько не бачив сина та доньку майже рік.

Телеведучий Володимир Остапчук зараз не має змоги бачитися часто зі своїми двома дітьми -  9-річною дочкою Емілією та 5-річним сином Еваном.

Під час повномасштабної війни колишня дружина шоумена Олена Войченко разом з дітьми переїхала жити до Канади та поки не поспішає повертатися назад. Нещодавно Володимир побував у Торонто та розповів, чи зміг побачитися з дітьми. 

На це питання ведучий відповів у сторіз в Instagram та зауважив, що насправді не хотів сильно афішувати подробиці цієї зустрічі. 

"Так, звичайно, бачився. Просто хотілося залишити це для себе", - написав Остапчук та додав світлину з донькою у магазині. 

Зазначимо, що до цього шоумен також не часто бачився з дітьми, адже цьому перешкоджала, за його словами, колишня дружина. Експодуржжя тривалий час публічно з'ясовували стосунки та не могли порозумітися щодо виховання дітей. У своїх інтерв'ю Войченко неодноразово заявляла про те, що колишній чоловік агресивно поводиться та навіть казала, що у нього розлад особистості. 

У свою чергу Остапчук аргументував слова колишньої тим, що вона просто мститься йому за особисте щастя та не може побудувати власне життя після розлучення. 

Втім під час війни Володимир вибачився перед Оленою за свої образливі слова на її адресу та зазначив, що зараз вони нормально спілкуються. Минулого року шоумен також приїжджав до Канади та проводив час з сином та донькою.

Источник материала
Поделиться сюжетом