Суперечливий пенальті та вилучення Ротаня: "Дніпро-1" спіткнувся в скандальному матчі УПЛ
Суперечливий пенальті та вилучення Ротаня: "Дніпро-1" спіткнувся в скандальному матчі УПЛ

Суперечливий пенальті та вилучення Ротаня: "Дніпро-1" спіткнувся в скандальному матчі УПЛ

Дніпровський клуб втратив важливі очки в контексті боротьби з "Шахтарем" за чемпіонство.

"Дніпро-1" зіграв унічию з "Олександрією" в дограванні перенесеного матчу 1-го туру української Прем'єр-ліги (УПЛ). Поєдинок на ужгородському стадіоні "Авангард" закінчився з рахунком 1:1.

У першому таймі зустрічі спалахнув гучний скандал. На 20-й хвилині арбітр Ярослав Козик призначив суперечливий пенальті у ворота "Олександрії" за те, що Данило Скорко поклав руку на плече Олександру Назаренку в карному майданчику.

Таке рішення рефері викликало обурення головного тренера "Олександрії" Руслана Ротаня, який пішов розбиратися з суддями та тренерським штабом "Дніпра-1".

Зазначимо, що бразильський форвард дніпрян Пеглоу біля лавки запасних грубо відштовхнув Ротаня, проте уникнув покарання від арбітра. А ось коуч олександрійців, а водночас виконувач обов'язків головного тренера збірної України та керманич молодіжної національної команди заробив червону картку.

Пенальті реалізував Артем Довбик. Форвард "Дніпра-1" забив свій 22-й гол цього сезону УПЛ.

Однак підопічні Ротаня швидко відігралися. На 26-й хвилині Кирило Ковалець головою замкнув подачу подачу до центра штрафного від Сергія Рибалки.

Більше команди голів не забивали. Тож поєдинок, який був затьмарений черговим суддівським скандалом, завершився нічийним результатом.

"Дніпро-1" (58 очок) посідає друге місце в УПЛ, відстаючи від лідера чемпіонату – "Шахтаря" на два бали. "Олександрія" (39 пукнтів) йде п'ятою.

У наступному турі команда Олександра Кучера 15 травня на виїзді зіграє з "Минаєм", а підопічні Ротаня того ж дня завітають у гості до "Колоса".

Один з найкращих бомбардирів в історії УПЛ Селезньов завершив кар'єру та анонсував прощальний матч

П'ята перемога поспіль: "Зоря" знищила суперника та дихає у спину лідерам УПЛ

"Динамо" насилу здолало "Кривбас" і продовжило боротьбу за медалі УПЛ (відео)

Источник материала
Поделиться сюжетом