"Тут навіть без питань". Стаховський сказав, що треба зробити з Ломаченком
"Тут навіть без питань". Стаховський сказав, що треба зробити з Ломаченком

"Тут навіть без питань". Стаховський сказав, що треба зробити з Ломаченком

Уславлений український тенісист Сергій Стаховський вважає, що колишнього чемпіона світу у трьох вагових категоріях Василя Ломаченка необхідно щонайменше позбавити українського паспорта. 37-річний киянин, який після початку повномасштабного вторгнення пішов на фронт захищати Україну, вважає, що цей варіант навіть не обговорюється.

"Тут навіть без запитань. Якщо ти не вважаєш цю країну своєю, вважаєш православну церкву чимось, що потрібно підтримувати, то....Я дуже радий, що у мене є нагородна зброя, якою я не боксуватиму при зустрічі з ним, якщо він почне там щось розповідати. На жаль, такі радикальні речі – зараз вони потрібні. Не тільки в питаннях позбавлення громадянства, а й в інших питаннях, де наше правосуддя не лише м'яке, а й продажне", – сказав Стаховський у інтерв'ю Яніні Соколовій на "5 каналі"

Сергій вважає, що така вседозволеність деяких спортсменів, які в умовах війни дозволяють собі відкрито підтримувати РФ, це дуже погано.

"Я думаю, що це величезний мінус для країни в цілому. Україні почнуть ставити питання: "Ломаченко ж у вас ого-го, якщо він так вважає, то, можливо, не все так у вашій країні, як ви кажете", – додав Стахівський.

Як повідомляв OBOZREVATEL, час пресконференції перед боєм з Хейні наш співвітчизник заявив, що лише Бог може зупинити війну в Україні. Крім того, Ломаченко не став вимовляти слово "Україна", коли говорив, заради кого битиметься з американцем.

Раніше Ломаченко не став називати Росію агресором, а також заявив, що йому важко пояснити ситуацію. Крім того, українець згадав, як для нього почалася війна, а пізніше відмовився засуджувати Путіна та його рішення запровадити війська в Україну.

Також Вася висловив упевненість у тому, що багато росіян не підтримують війну, зазначивши, що не бачить сенсу звертатися до ватажка Кремля, якого він назвав головнокомандувачем.

24 лютого український легковаговик розмістив зображення голуба з двох сполучених рук, розфарбованих у кольори прапорів України та Росії.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Чи не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом