Замість підтримки своєї батьківщини обрали "російський світ": ТОП-5 знаменитих одеситів, які прославляють рф
Замість підтримки своєї батьківщини обрали "російський світ": ТОП-5 знаменитих одеситів, які прославляють рф

Замість підтримки своєї батьківщини обрали "російський світ": ТОП-5 знаменитих одеситів, які прославляють рф

Деякі зірок українського шоу-бізнесу перебралися до росії і з початком повномасштабного вторгнення жодного слова не сказали про вторгнення росії в Україну. Замість підтримки своєї батьківщини ці "зірки" обрали "російський світ". Багато хто з них родом з Одеси. Добірку одеситів-зрадників зробив Youtube-канал "Зе Інтерв'юер".

Одесит Кирило Туриченко живе на росії і є учасником російської групи "Іванушки-International". Співак не лише не підтримує Україну під час війни, а й нібито отримав громадянство країни-терориста. 27 лютого 2022 року в нього вийшов єдиний пост, в якому той написав про так звані братні народи.

Слід зазначити, що він намагався підкорити український шоу-біз, але нічого не вийшло. Зустрічався свого часу з Тіною Кароль і навіть брав участь у шоу на ICTV "Останній герой". А також з'являвся у "Голосі країни" на 1+1.

Репер-одесит Джиган, який влаштувався в Москві під спідницею у російської мільйонерки Оксани Самойлової. Джиган не підтримав Україну після 24 лютого і не виступив проти війни. Спочатку він підло мовчав, відсиджуючись у Дубаї, а потім повернувся до Москви, яка його годує.

Актриса, зірка серіалу "Татові доньки" уродженка Одеси Нонна Гришаєва з початком повномасштабної війни вона зайняла мовчазну позицію, хоча іноді все ж таки просуває в маси пропагандистські наративи. Гришаєва агресором росію не вважає. Водночас звинувачує рідну країну у "зраді".

Уродженець Одеси Стас Костюшкін , який прославився участю в дуеті "Чай вдвоем", продовжує жити і працювати на росії. Він проігнорував напад росії на Україну та продовжив розважати росіян у своєму блозі та на концертах. До того ж, він вважає, що "Україна захворіла" і найбільша помилка, що "Україні дали можливість відокремитися від росії".

Батьки одеситки співачки Регіни Тодоренко зараз, і минулого року жили в Одесі та страждали від обстрілів росії, в якій заробляє їхня зіркова дочка. Мама ведучої навіть писала в мережі, що "одеська сім'я любить, чекає і завжди пишається" нею. У день, коли російські ракети вбили дітей, Тодоренко постила в Інстаграм Сторизи про вибір нарядів.

Останні новини України:

Також писала Politeka, Одещина втратила Героя, якому було лише 21 рік.

Теги по теме
Одесса
Источник материала
Поделиться сюжетом