Володимир Зеленський закликає українців дякувати військовим та підтримувати їх
Володимир Зеленський закликає українців дякувати військовим та підтримувати їх

Володимир Зеленський закликає українців дякувати військовим та підтримувати їх

Президент Володимир Зеленський закликав український народ дякувати та підтримувати українську армію, щоб увесь світ дізнався, які в нас воїни. Про це  він повідомив у відеозверненні.

«Мені б хотілося, щоб всі наші люди – кожен і кожна в Україні дякували нашим воїнам саме так – персонально. Вашим рідним, друзям, які на фронті, вашим знайомим, тим, про кого ви чули, тим, на кого ви підписані в соціальних мережах, тим чиїх рідних ви знаєте. Будь ласка, дякуйте, підтримуйте і розповідайте своїм друзям, своїм дітям, людям світу про те, які в нас воїни. Наші воїни на це заслуговують. Вони справжні герої», – сказав Зеленський.

Володимир Зеленський присвятив своє звернення передусім подяці українським військовим, усім тим, хто бореться зараз у найтяжчих боях, та хто веде цю війну до української перемоги.

«Звичайно, зосереджуся на підрозділах ОСУВ «Таврія», тих, які цього тижня виконали найбільше роботи на фронті», – заявив президент.

Зокрема, Зеленський подякував морпіхам 35-ї та 36-ї окремих бригад, 110-й окремій механізованій бригаді імені генерала-хорунжого Марка Безручка.

«Артилеристи 55-ї бригади «Запорізька Січ». Пишаюся вами, і це для мене щоразу почесно – відзначати вас, наші герої», – сказав глава держави.

Зеленський подякував десантникам 79-ї окремої бригади, 128-й окремій гірсько-штурмовій закарпатській бригаді.

«Персонально відзначу сьогодні старшого лейтенанта Івана Грисюка, молодшого сержанта Миколу Комісара та солдата Володимира Кононученка. Дякую вам за вашу міцність та влучність», – зазначив Володимир Зеленський.

Президент України відзначив прикордонників Краматорського, Львівського та Донецького прикордонних загонів та воїнів мобільного прикордонного загону «Дозор».

«Дякую усім вам, а особливо відзначу старшого сержанта Олександра Копровського з групи повітряної розвідки, старшого солдата Віктора Поліщука, солдата Романа Бориса, я дякую вам, хлопці», – сказав президент.

Згадав Зеленський і про нацгвардійців. Зокрема, 4-ту бригаду оперативного призначення Нацгвардії, яка воює на Донеччині.

«Дякую вам, воїни. Зокрема, відзначу аеророзвідників — старшого солдата Олександра Погореного та солдата Максима Бобруєнка. Ваша майстерність, хлопці, дуже, дуже допомагає», – заявив Зеленський.

Источник материала
Поделиться сюжетом