Зеленський і Резніков привітали Зенітні ракетні війська з професійним святом
Зеленський і Резніков привітали Зенітні ракетні війська з професійним святом

Зеленський і Резніков привітали Зенітні ракетні війська з професійним святом

Президент Володимир Зеленський привітав Зенітні ракетні війська з професійним святом і подякував за кожну вражену ціль та кожне врятоване життя.

Своє вітання Глава держави опублікував у соцмережах, повідомляє Укрінформ.

«День Зенітних ракетних військ Повітряних сил ЗСУ. День тих, хто захищає наше небо, рятує сотні життів українців, щодня і щоночі оберігає наших людей, наші міста та села від ворожих атак. Ваша робота надихає, ваш професіоналізм і влучність не лишають окупантам жодного шансу. Дякую за те, що тримаєте наше небо, за кожну вражену ціль, за кожне врятоване життя! Слава Зенітним ракетним військам! Слава Україні!» - зазначив Зеленський.

Міністр оборони Олексій Резніков також привітав військовослужбовців із Днем зенітних ракетних військ Повітряних сил ЗСУ.

Він, зокрема, нагадав, що перше в історії збиття російської гіперзвукової ракети "Кинджал" — робота українських вартових неба.

"Сотні ворожих літаків та гелікоптерів, тисячі БПЛА та крилатих ракет російських загарбників знищили українські захисники — воїни зенітних ракетних військ ПС ЗС України. Сьогодні їхній День, сьогодні їхнє професійне свято, сьогодні, як учора й завтра, вони нищать повітряні цілі агресора, щоб врятувати військових та цивільне населення від атак із неба. Вітаємо Вас, наші відважні воїни! Слава зенітним ракетним військам ПС ЗСУ! Слава Україні!" — написав Резніков у Фейсбуці.

Як повідомлялося, в Україні 3 липня відзначають День зенітних ракетних військ Повітряних сил ЗСУ.

Теги по теме
Владимир Зеленский Вооруженные силы Украины
Источник материала
loader
loader