20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Вибрали невипадково": Федина вказала на нюанси у справі проти Алєксєєва
"Вибрали невипадково": Федина вказала на нюанси у справі проти Алєксєєва

"Вибрали невипадково": Федина вказала на нюанси у справі проти Алєксєєва

Кримінальне переслідування Сергія Алєксєєва – це помста за те, що він захищає опозиційних до влади політиків.

Таку думку висловила народна депутатка з фракції "Європейська Солідарність" Софія Федина на своїй сторінці у Facebook.

"Об 11.00 в Личаківському районному суді Львова планується судилище над Сергієм Алєксєєвим, правником, депутатом від ЄС. Єдиномарафонні пропагандисти вже вилили тонни бруду на нас усіх, звинувачуючи його у всіх гріхах людства лише за те, що він отримав кошти – оплату за послуги адвокатів – від клієнта юридичної компанії, в якій він має частку, для передачі директору, який не зміг прибути, бо був на похороні близької людини", – написала Федина.

На її думку, Алєксєєва вибрали для підстави невипадково: він не лише депутат від "Європейської Солідарності" і ударівець, але й голова фан-клубу братів Кличків.

"Віталій Кличко теж зараз відбиває цинічні атаки злодіїв з влади. А ще юридична фірма "Алєксєєв, Боярчуков і партнери" захищала мене і Марусю Звіробій у справі потерпілого від слів двох невідомих жінок, які посміли сказати, що "на передовій стріляють", мера Чернігова Атрошенка, мера Києва Віталія Кличка, і загалом захищає опозиційних політиків від нападок влади", – зазначає народна депутатка.

Федина закликала усіх слідкувати "за руками служебних махінаторів". 

Цей суд – вистава, щоб відволікти людей від реальних проблем і реальної зради інтересів держави", – наголосила нардепка.

Раніше OBOZREVATEL повідомляв, що через обшуки й вилучення паспортів зривається поїздка Алєксєва до Лондона, де він як член тимчасової спеціальної комісії мав представляти докази терористичної діяльності групи "Вагнера" на території України.

Источник материала
Поделиться сюжетом