Одна сім'я досі не виходить на зв'язок: коли розберуть завали після удару по Львову
Одна сім'я досі не виходить на зв'язок: коли розберуть завали після удару по Львову

Одна сім'я досі не виходить на зв'язок: коли розберуть завали після удару по Львову

Очікується, що до кінця дня всі завали після обстрілу Львовабудуть розібрані. Про це в ефірі телемарафону заявив глава Львівської ОВА Максим Козицький, пише 24 Канал.

Основний удар окупантів був завданий по будинку

За його словами, наразі ще одна сім'я не виходить на зв'язок.

Козицький повідомив, що основний удар окупантів був завданий по будинку у вигляді підкови. Унаслідок обстрілу, як каже глава Львівської ОВА, один будинок майже повністю зруйнований, зокрема всі перекриття.

Також він повідомив, що критично постраждало 6 будинків. Окрім того, унаслідок обстрілу окупантів пошкоджена підстанція біля будинку, який атакувала Росія. Унаслідок цього в районі немає світла.

Що відомо про ракетну атаку по Львову

  • У Повітряних силах ЗСУ повідомила, що Росія атакувала Львів крилатими ракетами "Калібр" з акваторії Чорного моря. Окупанти випустили 10 ракет, з яких вдалося збити 7.
  • Ціллю російських терористів стала цивільна та критична інфраструктура Львова. Речник Повітряних сил Юрій Ігнат зазначив, що ракети окупантів міг би перехопити F-16, якби Україна мала цей винищувач.
  • Мер Львова Андрій Садовий повідомив, що внаслідок ракетної атаки Росії загинуло 4 люди. Також 13 людей у лікарні у різних станах.
  • Через атаку у Львові, за даними Садового, пошкоджено 35 будинків. Серйозних уражень зазнало 60 помешкань. Також пошкоджено 50 автомобілів.
  • На ракетний терор з боку Росії відреагував президент Володимир Зеленський. Він опублікував відео наслідків нічної атаки по Львову. Глава держави також підкреслив, що обов'язково буде відчутна відповідь російському ворогу.
Источник материала
loader
loader