Провальний ексфорвард Динамо гратиме у Казахстані: клуб стежить за ще одним українцем
Провальний ексфорвард Динамо гратиме у Казахстані: клуб стежить за ще одним українцем

Провальний ексфорвард Динамо гратиме у Казахстані: клуб стежить за ще одним українцем

27 червня з'явилась інформація про Артема Бєсєдіна, який покидає Динамо Київ, як вже 6 липня футболіст отримав свій новий клуб. Нападник виступатиме за казахстанський Ордабаси.

Поїхав грати за кордон

Новий клуб українського нападника не розголошує деталі контракту. Пресслужба Ордабси лише назвала футбольні регалії Бєсєдіна.

Артем дістався казахам безкоштовно, адже покинув Динамо у статусі вільного агента.

Це вже другий закордонний досвід у кар'єрі 27-річного форварда. Із січня по червень 2023-го виступав у кіпрській Омонії, за яку відіграв 15 матчів, але забив лише один гол та віддав стільки ж асистів.

Кияни ж не бачили майбутнього Бєсєдіна у своєму клубі, тому попрощались із нерезультативним нападником. Якби він залишився у столичному клубі, то Артему було б складно виграти конкуренцію у молодшого та забивного Владислава Ваната.

Відзначимо, що Ордабаси можуть поповнити свій склад ще одним українським футболістом Євгеном Макаренком. Півзахисник раніше виступав за угорський Фехервар.

Новий клуб Бєсєдін посідає 2-ге місце у Казахстанській Прем'єр-лізі, поступаючись 3 балами лідеру сезону Астані.

Головне про футбольну кар'єру Артема Бєсєдіна

  • У 2015-му році із Динамо-2 пішов в оренду у харківський Металіст на пів року.
  • Після чого повернувся у другу команду киян та у 2017-му доєднався до першої команди Динамо.
  • Шість років виступав за "біло-синіх" взимку 2023-го був орендований кіпрською Омонією. Але там у Бєсєдін не дуже все склалось, тому повернувся до Динамо, де надовго вже не затримався. Із кіпрським клубом здобув один трофей.
  • У футболці київського клубу Бєсєдін загалом провів 143 матчі, у яких відзначився 35 голами та 13 асистами. Із Динамо завоював 7 кубків.
Теги по теме
футбол Динамо
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны