13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Непозбувна бентега на ютубі. Юрій Ігнат дав інтерв’ю Василю Голованову
Непозбувна бентега на ютубі. Юрій Ігнат дав інтерв’ю Василю Голованову

Непозбувна бентега на ютубі. Юрій Ігнат дав інтерв’ю Василю Голованову

Нещодавно я писала про поважних людей, які продовжують ходити на інтерв’ю до тих, хто роками займався розповсюдженням російської пропаганди у медіа. Але, бачу, доведеться робити якусь рубрику.

Кого можна побачити на каналах Влащенко чи Назарова – читайтетут. 

Ну а нині я дізналася, що 20 червня речник повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат з’явився на ютуб-каналі «Голованов». Пан Юрій розповів про наслідки на той час останньої атаки росіян, зміни у їхній тактиці та процес навчання українських пілотів на літаках F-16. 

Останній раз, зізнаюся, так дивувалася, коли побачила Павла Клімкіна в гостях у Макса Назарова. Думаю, щось про нього і його діяльність розповідати вже не варто, але про всяк випадок – ось детальний оглядйого життєвого і творчого шляху. А тут – про ютуб-канал, який він нині веде. Можна будувати безліч теорій, навіщо поважний дипомат аж двічі приходив до цього, м’яко кажучи, сумнівного персонажа, але у кожному разі – такі відвідини щонайменше його, Назарова, легітимізують.

І ось нове казна-що. ютуб-канал Голованова, до речі, дуже схожий і на ресурс Назарова, і на, скажімо, Наташі Влащенко. Це якась невелика кількість гостей (в основному «хороші росіяни» і трішки наших із підіпсованою репутацією репутацією), які приходять «по колу». 

Василь Голованов запрошує ось кого: Дмитро Гордон, Михайло Шейтельман, Марк Фейгін, Олексій Арестович, Юлія Латиніна, Борис Тізенгаузен, Роман Світан. Одним із постійних гостей каналу є радник голови ОП Михайло Подоляк. Ходить майже так само часто, як і Гордон.

Зазвичай такі походи пояснюють важливістю впливу на проросійську аудиторію. Тому, як бачимо, можна було займатися пропагандою скільки влізе, а наслідків не відчути. Нагадати собі, хто такий Василь Голованов і чим він займався можна тут, тут і ще ось тут.  

Источник материала
Поделиться сюжетом