/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fa0b61888e027c592708e45bb43d44d3b.png)
Як смачно запекти сало зі спеціями: ділимося найпростішим рецептом від кулінара
Продукт, який любить практично кожен українець – сало. Його найчастіше їдять у сирому вигляді, а також додають у фарш для котлет, і запікають зі спеціями та часником.
Кулінар Сергій Джуренко поділився на своєму сайті рецептом смачного запеченого сала зі спеціями та часником.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F84dcd431b9c9b387b574f81b30f26817.png)
Інгредієнти:
- Сало (підочеревина) – 1 кг
- Часник – 1 головка
- Лавровий лист, перець чорний горошком, перець запашний перець, коріандр горошком, сіль – за смаком
Спосіб приготування:
1. Гострим ножем зробіть нарізи на салі по всій товщині до шкіри, щоб вийшло квадратики. Туди покладіть часник.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F29ad64ebb2373d5945274c2f915281cf.jpg)
2. Змішайте спеції, добре посоліть сало, натріть на тертці часник, що залишився і натріть ним сало, залиште маринуватися на 2-3 години.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Ffa16590f609a3c7b06b3d3216f76709b.png)
3. Запікайте сало в розігрітій до 210-220 С духовці і випікайте 45 хвилин.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F009bb36b177f5ec33cb2ddaac87214d0.png)
Також на OBOZREVATEL ви можете ознайомитись із рецептами:
- Сало у фользі
- Печену картоплю із салом у фользі
- Картопля із салом у духовці у фользі

