Як смачно запекти сало зі спеціями: ділимося найпростішим рецептом від кулінара
Як смачно запекти сало зі спеціями: ділимося найпростішим рецептом від кулінара

Як смачно запекти сало зі спеціями: ділимося найпростішим рецептом від кулінара

Продукт, який любить практично кожен українець – сало. Його найчастіше їдять у сирому вигляді, а також додають у фарш для котлет, і запікають зі спеціями та часником.

Кулінар Сергій Джуренко поділився на своєму сайті рецептом смачного запеченого сала зі спеціями та часником.

Як смачно приготувати сало

Інгредієнти:

  • Сало (підочеревина) – 1 кг
  • Часник – 1 головка
  • Лавровий лист, перець чорний горошком, перець запашний перець, коріандр горошком, сіль – за смаком

Спосіб приготування:

1. Гострим ножем зробіть нарізи на салі по всій товщині до шкіри, щоб вийшло квадратики. Туди покладіть часник.

Сало зі спеціями

2. Змішайте спеції, добре посоліть сало, натріть на тертці часник, що залишився і натріть ним сало, залиште маринуватися на 2-3 години.

Як запекти сало зі спеціями

3. Запікайте сало в розігрітій до 210-220 С духовці і випікайте 45 хвилин.

Запечене сало зі спеціями та часником

Також на OBOZREVATEL ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Сало у фользі
  • Печену картоплю із салом у фользі
  • Картопля із салом у духовці у фользі
Джерело матеріала
loader
loader