Ситуація на Лиманському напрямку: воїн ЗСУ розповів про методи росіян
Ситуація на Лиманському напрямку: воїн ЗСУ розповів про методи росіян

Ситуація на Лиманському напрямку: воїн ЗСУ розповів про методи росіян

Про це 24 Каналу розповів офіцер Національної гвардії України Олександр Дорошенко. За його словами, як і раніше, окупанти перебувають у лісі з декількох сторін.

"Ворог намагається "вгризатися" у кожну позицію у Серебрянському лісництві, бо з росіянами нас розділяє 100 метрів на окремих позиціях. Окупанти останні декілька тижнів на окремих позиціях працюють артилерією, намагається атакувати групами з 7 – 10 людей", – сказав він.

Ситуація біля Кремінної

Дорошенко зазначив, що біля Кремінної окупанти застосовують міномети, танки, артилерію, танки, авіацію.

В останній тиждень ніяких хімічних речовин не скидали. Також останній тиждень не було спроб підпалити ліс. Ворог, як і раніше, перебуває з декількох сторін у лісі,
– розповів військовий.

Біля траси Кремінна – Лиман ворог стоїть за декілька кілометрів від Торського. Росіяни роблять спроби прорватись через Торське та Зарічне, щоб відкрити дорогу на Лиман. ЗСУ обороняються. Ситуація важка, але контрольована.

Дорошенко про ситуацію на Лиманському напрямку: дивіться відео

Що відбувається на фронті: останні новини

  • Росіяни зосереджують основні зусилля на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках. Тільки протягом минулої доби там відбулось 36 бойових зіткнень.
  • Зокрема, на Лиманському напрямку Росія марно наступала у районі західніше Діброви та східніше Веселого Луганської області. Росіяни з авіації вдарили в районах Білогорівки Луганської області та Тернів і Спірного – Донецької.
  • Під атакою артилерії опинились населені пункти Невське і Білогорівка Луганської області та Торське, Верхньокам'янське, Спірне, Берестове і Роздолівка на Донеччині.
  • Сили оборони продовжують вести наступальні операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах, ведуть заходи контрбатарейної боротьби.
  • Авіація сил оборони за минулу добу завдала 11 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки. Також наші захисники знищили 3 ударних дрони противника типу "Шахед-136" та 6 розвідувальних дронів оперативно-тактичного рівня.
Теги по теме
Оккупированные территории
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны