"Допомагайте, там люди": у мережі показали перші хвилини після удару по Дніпру
"Допомагайте, там люди": у мережі показали перші хвилини після удару по Дніпру

"Допомагайте, там люди": у мережі показали перші хвилини після удару по Дніпру

Відео публікують місцеві телеграм-канали. На кадрах чутно, як перехожі закликають інших допомагати, повідомляє 24 Канал.

Перехожі кинулися на допомогу

Свідки ракетного удару по багатоповерхівці у Дніпрі кинулися допомагати постраждалим. На одному з відео один з чоловіків закликає інших також долучитися до пошуку та порятунку постраждалих.

Допомагайте! Там люди живуть, друзі!
– закликає чоловік.

Свідки удару кинулися допомагати: дивіться відео

У перші хвилини після удару до зруйнованої будівлі виїхали рятувальники та карети швидкої. На щастя, минулося без жертв, а всі постраждалі отримали не важкі поранення.

Карети швидкої після удару: дивіться відео

Перші хвилини після ракетної атаки / Увага! Нецензурна лексика! (18+)

Ракетний удар по Дніпру 28 липня: коротко

  • У п'ятницю, 28 липня, близько о 21:00у Дніпрі пролунали вибухи. Спершу про ракетну атаку повідомив нардеп Олександр Бакумов, а згодом це підтвердили й в МВС.
  • Як заявили у Генштабі ЗСУ, російські терористи атакували Дніпро двома балістичними ракетами "Іскандер-М".
  • Окупанти влучили у порожню будівлю СБУ й багатоповерхівку. На щастя, минулося без жертв, бо будинок ще не був введений в експлуатацію. Зруйновано верхні поверхи – від 13 до 9.
  • Пошуково-рятувальну операцію завершили уночі 29 липня близько о 03:00. Станом на зараз відомо про 9 постраждалих, серед яких двоє дітей. Вони отримали не важкі поранення.
  • Зазначимо, що ворог вже утретє атакував будівлю СБУ у Дніпрі. Хоча адмінбудівля пуста, окупанти продовжують її атакувати.
  • Володимир Зеленський відреагував на удар по Дніпру й заявив, що російські терористи обов'язково відповідатимуть за скоєні злочини. Прокоментував атаку й Андрій Єрмак, він лаконічно наголосив, що Росія є терористичною державою. Очевидно, з кожною такою атакую вона лише закріплює за собою цей статус.
Источник материала
Поделиться сюжетом