Як прибрати гіркоту з баклажанів: 3 найпростіші та дієві способи
Як прибрати гіркоту з баклажанів: 3 найпростіші та дієві способи

Як прибрати гіркоту з баклажанів: 3 найпростіші та дієві способи

Баклажани дуже часто при приготуванні виходять гіркими, але цього можна дуже просто уникнути. Найпростіший продукт, який одразу допоможе прибрати гіркоту з баклажанів – сіль.

Редакція FoodOboz ділиться 3 найефективнішими способами позбутися гіркоти в баклажанах, які ви з легкістю зможете повторити вдома.

Сіль

Кухонна сіль

Це найпопулярніший і найдієвіший спосіб, завдяки якому ви дуже швидко і просто видалите гіркоту з баклажанів. Вам потрібно нарізати баклажани, щедро посипати сіллю, залишити на 30 хвилин і після добре помийте водою і висушіть.

Окріп

Як прибрати гіркоту з баклажанів за допомогою окропу

Поріжте баклажани, викладіть у миску, залийте окропом і залиште на 5-10 хвилин. Після цього злийте воду і можна використовувати овочі для приготування страв.

Морозилка

Помийте та висушіть овочі, поріжте кубиком або слайсами. Викладіть на дошку чи просто на блюдо, поставте в морозилку на 30-60 хвилин. Після цього баклажани не гірчатимуть при приготуванні.

Заморожені баклажани

Також на OBOZREVATEL ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Мариновані баклажани з гострим перцем
  • Баклажани квашені
  • Фаршировані квашені баклажани
Джерело матеріала
loader
loader