Неочевидні маршрути: куди з маршем може відправитися Пригожин
Неочевидні маршрути: куди з маршем може відправитися Пригожин

Неочевидні маршрути: куди з маршем може відправитися Пригожин

Про це 24 Каналу розповів радник з питань комунікації легіону "Свобода Росії" Олексій Барановський. Він припускає, що, ймовірно, Пригожин лякає Литву, Польщу, а піде зовсім у протилежний бік на Мінськ для того, аби змістити самопроголошеного президента Білорусі Алєксандра Лукашенка.

"Марш справедливості" на Мінськ

Курс Пригожина та його найманців, безумовно, зорієнтований на провокації на польському кордоні, Африку та Україну. Однак це найбільш очевидні маршрути.

Я повертаюся до своєї попередньої версії. Я не виключаю, що Пригожин "маршем справедливості" піде на Мінськ. Свого часу ПВК "Вагнера" вже ловили у Білорусі,
– сказав радник з питань комунікації легіону "Свобода Росії".

Тоді Лукашенко говорив про те, що вагнерівців запустили на територію Білорусі для того, аби здійснити державний переворот в інтересах Росії.

Ймовірно, якщо російський диктатор вирішить, що Лукашенко недостатньо лояльний до Кремля, наприклад, вкотре відмовиться брати участь у бойових діях проти України, то Путіну запропонують інший сценарій. Згідно з яким Лукашенка скинуть, а замість нього поставлять Пригожина, який буде "лояльним губернатором Білоруської області".

"Якщо білоруський диктатор відправить Пригожина у Росії, то, можливо, убезпечить себе від державного перевороту", – додав Барановський.

Які плани у Кремля щодо вагнерівців у Білорусі: дивіться відео

Наслідки пригожинського заколоту: останні новини

  • За майже два місяці після заколоту Пригожин жодного разу не з'явився на відео.Ексспівробітник КДБ Сергій Жирнов припускає, що усі так звані докази його появи на публіці легко могли бути сфабриковані.
  • Секретар РНБО Олексій Данілов припускає, що самопроголошений президент Білорусі Алєксандр Лукашенко може шантажувати Владіміра Путіна, використовуючи вагнерівців. Після "походу" глави ПВК "Вагнера" на Москву, ситуація в російській армії стала абсолютно розбалансованою.
  • Міжнародний кримінальний суд може видати нові ордери на арешт Владіміра Путіна та вищого керівництва Росії. Причиною нових ордерів стане справа ПВК "Вагнера".
Теги по теме
Беларусь Минск
Источник материала
Поделиться сюжетом