Рада позбавила мандата «кіпрського» «слугу» Холодова після розслідування «Схем»
Рада позбавила мандата «кіпрського» «слугу» Холодова після розслідування «Схем»

Рада позбавила мандата «кіпрського» «слугу» Холодова після розслідування «Схем»

Журналісти з'ясували, що Андрій Холодов у січні виїхав з України, перебуває з сім’єю на Кіпрі і з того часу не повертався.

Верховна Рада достроково припинила депутатські повноваження народного депутата України від фракції «Слуга народу» Андрія Холодова. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк.

За відповідну постанову проголосували 308 депутатів.

Нещодавно журналісти проєкту «Схеми» з'ясували, що Андрій Холодов виїхав з України в січні 2023 року і з того часу не повертався. Пів року він не відвідує засідання Верховної Ради і не голосує. 

За даними розслідувачів, нардеп перебуває з сім’єю на Кіпрі, де має родинний маєток. Окрім цього, Холодов за кордоном розбудовує сімейний бізнес.

Наприкінці грудня 2022 року дружина нардепа Катерина Шаховська придбала частку в салоні краси LA SALUTE Sport&Beauty у Відні. У столиці Австрії розташований і салон весільних та вечірніх суконь, який також належить Шаховській.

Сам Андрій Холодов так і не відреагував на розслідування «Схем» і не відповів на дзвінки, повідомлення та запит. Згодом він написав заяву про складання депутатських повноважень. Голова «Слуги народу» Олена Шуляк також повідомила про виключення Холодова з партії.

  • Читайте також: «Правка» Холодова. Чим прославився цей «слуга народу» і чому його думки підхоплюють ZIK, 112 та NewsOne

Фото: Андрій Холодов / фейсбук

Теги по теме
Верховная Рада Слуга народу
Источник материала
Поделиться сюжетом