Анджеліна Джолі та Бред Пітт "помирилися" після семи років судових суперечок
Анджеліна Джолі та Бред Пітт "помирилися" після семи років судових суперечок

Анджеліна Джолі та Бред Пітт "помирилися" після семи років судових суперечок

Акторка поступилася ексчоловіку.

Колишнє голлівудське подружжя, Анджеліна Джолі та Бред Пітт, нарешті звершило усі судові суперечки. 

Після семи років боротьби за опіку над дітьми екси все ж дійшли до компромісу. Окрім того, Бред та Анджеліна змогли вирішити питання щодо права власності на виноробню Château Miraval у Франції, частину якої, за словами актора, його колишня навмисно продала російському олігарху.

Як повідомляє видання In Touch Weekly, Джолі сама вирішила припинити розбірки з Піттом, адже в якийсь момент просто ризикувала розоритися.

"Вони витратили стільки грошей на ці судові баталії, включно з боротьбою за опіку, і Енджі врешті-решт могла розоритися, тому було б розумно скоротити її втрати. Це величезна перемога для Бреда", - повідомив журналістам інсайдер.

Як додав інсайдер, переговори для пари "були болісними". Очікується, що Анджеліна збереже опіку над трьома неповнолітніми дітьми, але Бред буде мати право бачитися з ними. Але своєю чергою актор має буде відшкодувати 250 мільйонів доларів за повний контроль над Miraval. 

"Тим не менше, він розповідає друзям, що справді виграв. Він втратив стільки часу зі своїми дітьми, але ніколи не пізно відновити ці стосунки. Принаймні Miraval буде повністю його — і він нарешті зможе жити далі", - поділився інсайдер. 

Розлучення Анджеліни Джолі та Бреда Пітта

Новина про розрив найвідомішої пари Голлівуду приголомшила світ 2016 року. Тоді акторка виступила зі звинуваченнями в бік свого чоловіка та заявила, що під час їхньої сімейної подорожі на приватному літаку Пітт випив і був агресивним до неї та дітей. За словами Джолі, Пітт поводився грубо та застосовував фізичну силу проти неї, а також вдарив їхнього названого сина Меддокса.

У вересні того ж року пара розійшлася, а акторка попросила суд визнати її єдиною опікункою їхніх шести дітей. У квітні 2019 Джолі та Пітт офіційно розлучилися, але продовжили судитися через опіку над дітьми та виноробню. 

Протягом семи років пара подавала позови одне на одного до суду. Джолі звинувачувала Пітта у знущанні над дітьми, в той час як він заперечував будь-які насильницькі дії в бік нащадків. 

Источник материала
Поделиться сюжетом