"Слуга народу" Копиленко потрапив у ДТП за участі трьох авто: нардепа госпіталізували
"Слуга народу" Копиленко потрапив у ДТП за участі трьох авто: нардепа госпіталізували

"Слуга народу" Копиленко потрапив у ДТП за участі трьох авто: нардепа госпіталізували

Дорожньо-транспортна пригода сталася 22 серпня о другій половині дня на Львівщині. За попередніми даними, три автомобілі зіткнулися на трасі Київ – Чоп.

Депутат перебував на пасажирському сидінні

Поліція ще вивчає обставини події. Наразі відомо, що народний депутат Олександр Копиленко перебував на пасажирському сидінні автомобіля Toyota Camry, яким керував 36-річний житель Ужгорода. Інші участники ДТП – це Toyota RAV4, за кермом якого був 42-річний мешканець Львівщини, та Kia Sportage під керуванням 23-річної мешканки Волинської області.

На момент аварії в Kia Sportage перебувало двоє дітей: 10-річний хлопчик та дівчинка віком 12 років. Обох малолітніх госпіталізували. Також у лікарню доправили й 62-річного Копиленка.

У фракції "Слуга народу" пообіцяли надати деталі події згодом. Також немає точної інформації, наскільки важкими є травми потерпілих.

Нагадаємо, що Олександр Копиленко отримав мандат нардепа у 2019 році. Він пройшов до Верховної Ради як 135-ий номер від партії "Слуга народу" та безпартійний.

Нардеп від "Слуги народу" потрапив у ДТП за участі трьох авто / Фото Нацполіція Львівщини

ДТП за участі посадовців: що відомо

  • У ніч на 7 квітня у ДТП на Житомирщині загинув колишній народний депутат України кількох скликань Володимир Стретович. Toyota, в якій перебував Стретович, зіткнулася з МАЗом у селі Кам'янка.
  • Навесні 2023 року у ДТП потрапив депутат від "Слуги народу" Володимир Гевко. На автодорозі сполученням "Тернопіль – Львів – Рава-Руська" у селищі Золочівського району Львівської області депутат збив пішохода. На жаль, чоловік загинув. Результати на "драгері" показали, що чиновник був тверезий. ДБР розпочало розслідування.
  • У листопаді минулого року депутатка Київради Ярина Ар'єва спричинала ДТП. Водійка збила жінку на пішохідному переході. Їй висунули обвинувачення в керуванні авто у стані наркотичного сп'яніння, які Ар'єва не визнала, назвавши це спробою її дискредитувати. Вже влітку 2023 року депутатка повідомила про складання мандату, адже суд "погіршив" їй запобіжний захід.
Теги по теме
ДТП Львовская область
Источник материала
loader
loader