У Києві урочисто підняли прапор України з підписами захисників
У Києві урочисто підняли прапор України з підписами захисників

У Києві урочисто підняли прапор України з підписами захисників

Після церемонії цей прапор можна буде побачити в Національному музеї війни за незалежність

У Києві пройшла церемонія підняття державного прапора України. В ній взяли участь президент Володимир Зеленський, головнокомандувач Валерій Залужний, прем’єр -міністр Денис Шмигаль, міністр оборони Олексій Резніков, керівник ГУР Кирило Буданов, та інші.

Відео церемонії розміщено на ютуб-каналі Офісу президента.

Під час церемонії на Печерських пагорбах підняли особливий прапор, що пройшов по всій лінії захисту України і на якому залишили свої підписи і побажання українські захисники. За словами президента, цей прапор завжди берегтиме згадку про багатьох українців і українок, і він буде обов'язково поповнюватися і збагачуватися новими підписами наших воїнів.

У Києві урочисто підняли прапор України з підписами захисників - Фото 1

У Києві урочисто підняли прапор України з підписами захисників - Фото 2

«Це наш символ, наш оберіг, наш синьо-жовтий стяг. Наш прапор — це наша гордість, яку ми відчуваємо, коли наш прапор здіймається вгору. коли відзначаємо свої свята, коли здобуваємо свої перемоги, коли повертаємо свої землі. Наш прапор — це наша впевненість. Впевненість у тому, що він обов’язково майорітиме всюди, де має бути по праву. Наш прапор — це наша сила, джерело волі, незламності духу для всіх, для всіх воїнів, які з цим прапором на броні та під серцем йдуть у бій, борються за кожен метр нашої землі, йдуть вперед і дійдуть до нашої перемоги. Наш прапор — це наша пам’ять, наша шана до всіх наших героїв різних часів, які захищали нашу землю та віддали своє життя за Україну», — сказав Володимир Зеленський під час своєї промови.

Присутні вшанували пам’ять усіх загиблих воїнів хвилиною мовчання.


У Києві урочисто підняли прапор України з підписами захисників - Фото 3

У Києві урочисто підняли прапор України з підписами захисників - Фото 4

Після сьогоднішньої церемонії кожен охочий зможе побачити цей прапор в Національному музеї війни за незалежність України.

Фото: Офіс президента

Теги по теме
Владимир Зеленский Киев
Источник материала
loader
loader