Про що говорили в етері спільного телемарафону 30 серпня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 30 серпня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 30 серпня 2023 року

Благодійність родини Пінчуків на ICTV та фільм «20 днів у Маріуполі».

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: Суспільне, «1+1», ICTV/СТБ, «Рада».

Блоків «Інтера» та «Ми — Україна» цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці марафону працювала команда Суспільного. Показали повтор частину етеру попередньої доби включно з підсумковим випуском новин, а також низку інтерв’ю, які транслювались у нацмарафоні вперше.

У блоці «1+1» з керівником Центру громадської аналітики «Вежа» Валерієм Клочком говорили про відсутність реакції Володимира Путіна на похорони Євгенія Пригожина. Або невідомо кого ховали замість Пригожина. Або для тих, хто виступає проти путінської влади, не буде жодних почестей та визнання на державному рівні.

Також у блоці «1+1» показали випуск програми «Оперативний черговий», виробництва телеканалу «2+2».

З директоркою Фонду Олени Пінчук Ольгою Сердюк у гостьовій студії телеканалів ICTV та СТБ оговорювали сексуальну освіту для дітей з ментальною інвалідністю. Зокрема говорили про те, що Фонд розпочинає освітню програму для допомоги таким дітям. Зазначимо, що Олена Пінчук — дружина Віктора Пінчука, якому належить медіагрупа StarLight Media, до якої входять ICTV та СТБ.

Про фільм «20 днів у Маріуполі» говорили з журналістом Мстиславом Черновим.

З нардепом Давидом Арахамією («Слуга народу») у блоці телеканалу «Рада» говорили про реформу військово-лікарських комісій (ВЛК), стрілянину у Дніпрі та річницю роботи Верховної ради України IX скликання. Далі тему ВЛК також коментував його колега по фракції Федір Веніславський. А з головою партії Оленою Шуляк обговорювали підготовку до опалювального сезону.


Крім того, про корупцію у військово-лікарських комісіях розмірковував і радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

Источник материала
Поделиться сюжетом