19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Кепка та сумка: нардеп-мільйонер "розкошелився" на подарунки дітям
Кепка та сумка: нардеп-мільйонер "розкошелився" на подарунки дітям

Кепка та сумка: нардеп-мільйонер "розкошелився" на подарунки дітям

Напередодні свята Дня знань, в місті було анонсовано, що місцеві школярі зможуть отримати подарунки від народного депутата.

В соціальних мережах почали ширитися відео, де діти або їх батьки розпаковують очікуваний сюрприз. Однак приємним його було назвати важко. Одна із мам Інна опублікувала відео в мережі Тік-Ток, де показала, що саме входило до подарунка її дитини.

Подарунки були призначені для школярів, які залишилися в прифронтовому місті - Краматорську. Подарував їх дітям народний депутат - Максим Єфімов. В пакеті була чорна кепка, сумка для змінного взуття, галетне печиво та листівка-привітання зі святом.

Подарована кепка. Фото: скрін відео

Жінку вразило те, що зараз всі школи міста зачинені, тому навіщо їм сумка для змінного взуття. Решту складових вона прокоментувала так: " Кепка, яку потрібно мабуть віддати Максиму, щоб йому не напікало голову, коли збирають тисячі людей у людному місті, у військовий час та видають такі гарні подарунки".

Подарунок від нардепа. Фото: скрін відео

В підсумку жінка заявила, що сума, яку вони витратили на дорогу більша ніж коштує сам подарунок. Деякі мешканці міста сказали, що якщо б в набір ввійшли зошити або ручки, то він був доречнішим. Один з коментаторів запевнив, що жінці та її дитині пощастило, адже він отримав набір без галетного печива. Цікаво те, що Єфімов задекларував мільйони доходу, шахту, яхту. При цьому лише зарплата депутата в ВРУ склала понад півмільйона гривень за рік.

Раніше портал Знай інформував, бюджету в Україні більше не буде? У МОН розповіли, чим замінять безкоштовне навчання у ВНЗ

Також наш портал повідомляв, українські школярі в Польщі отримають стипендії до 1 вересня: куди звернутись

Источник материала
Поделиться сюжетом