"Продажний пі**р": ексгравець збірної України облаяв появу Тимощука в соцмережах Зеніта – фото
"Продажний пі**р": ексгравець збірної України облаяв появу Тимощука в соцмережах Зеніта – фото

"Продажний пі**р": ексгравець збірної України облаяв появу Тимощука в соцмережах Зеніта – фото

Олександр Алієв вкотре жорстко пройшовся по Анатолію Тимощуку. Зрадник України засвітився у соціальних мережах російського Зеніта.

І нічого додати

Анатолій Тимощук уже тотально продовжує демонструвати свою байдужість до того, що відбувається на теренах його держави. Ба більше, колишній футболіст зі щирою усмішкою появився у соціальних мережах клубу із країни-агресора, а саме Зеніта, де Тимощука вважають тамтешньою легендою. Санкт-петербурзький колектив оприлюднив світлину, на якій Анатолій радісно вітається із маскотом, який одягнутий у футболку зі символікою російського колективу.

Фото не залишилось не поміченим. Зокрема, на появу Тимощука в меідіапросторі країни-агресора відреагував колишній гравець збірної України Олександр Алієв. Футболіст коротко і зрозуміло для всіх вирішив дати оцінку колишньому капітану "синьо-жовтих". Алієв, у свою чергу, жорстко висловився у сторону Тимощука, підкресливши його "довгоочікувану" появу на публіку.

Реакція Алієва / інстаграм футболіста

Зрадник України

  • Нагадаємо, що Тимощук ще до цих пір публічно не висловив свою позицію щодо війни Росії проти України, та й, скоріше за все, і не нічого не скаже. При цьому всьому він довгий час був капітаном збірної України, який любив красуватись патріотичними пов'язками на голові.
  • Президент України Володимир Зеленський запровадив санкції проти зрадника українського народу.
  • Тимощуку у свою чергу вистачило сміливості або ж нахабності, аби протестувати, тому він подавав апеляцію в УАФ.
  • Також колишній гравець збірної України Артем Федецький словесно знищив Тимощука за хитрощі, котрий вирішив собі зробити румунське громадянство.
Теги по теме
футбол
Источник материала
Поделиться сюжетом