«У складні дні я виношу мозок чоловікові»: Катерина Кухар – про секрети вдалого дня
«У складні дні я виношу мозок чоловікові»: Катерина Кухар – про секрети вдалого дня

«У складні дні я виношу мозок чоловікові»: Катерина Кухар – про секрети вдалого дня

У кожного з нас є речі, які завжди дарують гарний настрій та заряджають на вдалий день. Такі собі ранкові ритуали. Про щоденні звички за лаштунками шоу «Хто зверху?», яке щочетверга показує Новий канал, розповіла і прима-балерина Катерина Кухар. До речі, звички в зірки звичайні. Можливо, і у вас такі самі?

«Я завжди починаю свій день зі склянки води з лимоном. Потім обов'язково філіжанка свіжозвареної кави з кардамоном і бутербродик – шматочок хліба з паштетом або твердим сиром. Мій сніданок, як передвісник гарного дня, завершує цукерка», – з усмішкою розповідає Катерина Кухар.

Окрім улюблених ранкових звичок у балерини є обов’язковий денний ритуал. Буденна, здавалось би, річ заряджає Кухар у будь-якій точці планети.

«Усі мої знайомі знають, що в гримерці та вдома, хоч у якому б куточку світу я танцювала, завжди горить свічка. Вогонь – природна стихія, яка очищує ауру, а аромат магічно налаштовує на потрібний лад. Це мій ритуал, який допомагає черпати натхнення та енергію, – говорить Катерина. – Та загалом я вважаю: коли людина бачить результат своєї праці, коли вона робить щось корисне, то завжди мотивована. Допомагаючи іншим, ми відчуваємо в собі сили щось змінювати на краще і набуваємо внутрішньої гармонії. Та якщо в мене трапляються дуже складні дні, а вони бувають у всіх, я як мудра жінка виношу мозок чоловікові (сміється)».

Фото: пресслужба, Інстаграм

Источник материала
Поделиться сюжетом