"Динамо" після вильоту з Кубка України у видовищній "перестрілці" здолало "Олександрію"
"Динамо" після вильоту з Кубка України у видовищній "перестрілці" здолало "Олександрію"

"Динамо" після вильоту з Кубка України у видовищній "перестрілці" здолало "Олександрію"

Дубль Володимира Бражка, а також голи Владислава Ваната і Віталія Буяльського забезпечили киянам непросту перемогу.

"Динамо" обіграло "Олександрію" в матчі 9-го туру української Прем'єр-ліги (УПЛ). Напружений поєдинок на стадіоні імені Валерія Лобановського у Києві завершився з рахунком 4:2.

"Біло-сині" вийшли вперед на 15-й хвилині. Олександр Андрієвський зі штрафного з лівого флангу виконав подачу на ближню стійку, Олександр Караваєв головою скинув на дальню, а там Володимир Бражко злету відправив м'яч у ворота.

На 43-й хвилині підопічні Руслана Ротаня відігралися. Після навісу з кутового захисник "Динамо" Олександр Сирота зіграв головою, а бразильський півзахисник "Олександрії" Джевані на дальній стійці переправив м'яч у сітку.

Однак уже в наступній атаці кияни повернули собі перевагу в рахунку – Владислав Ванат у падінні на ближній стійці замкнув простріл від Андрія Ярмоленка.

На самому старті другого тайму олександрійці вдруге в цьому матчі відновили паритет. На 47-й хвилині Владислав Калитвинцев навісив зі штрафного з лівого флангу, Караваєв вибив м'яч, але Данило Скорко на підбиранні чудовим дальнім ударом поцілив у лівий нижній кут.

На 83-й хвилині "біло-сині" втретє повели в рахунку. Після навісу з кутового Ванат скинув головою на дальню стійку, де Бражко вколотив м'яч під поперечину, оформивши дубль у поєдинку.

А в компенсований час Віталій Буяльський встановив остаточний рахунок у матчі, з меж штрафного замкнувши передачу Владислава Кабаєва.

Після цього матчу "Динамо" (15 очок) посідає п'яте місце в УПЛ, але має три гри в запасі. "Олександрія" (8 балів) розташовується на 13-й позиції.

У наступному турі команда Мірчі Луческу 6 жовтня на виїзді зіграє з "Поліссям", а підопічні Ротаня днем пізніше в гостях зустрінуться з ЛНЗ.

"Оболонь" після перемоги над "Динамо" в Кубку України обіграла аутсайдера УПЛ (відео)

Суперкамбек за 5 хвилин: "Кривбас" поступився "Руху" та не скористався шансом очолити УПЛ (відео)

Друга поспіль втрата очок: "Шахтар" неочікувано програв "Ворсклі" в матчі УПЛ (відео)

Источник материала
Поделиться сюжетом