"Дійти до Львова – не така велика проблема": на росТБ розмріялися про захоплення України і згадали про Білорусь. Відео
"Дійти до Львова – не така велика проблема": на росТБ розмріялися про захоплення України і згадали про Білорусь. Відео

"Дійти до Львова – не така велика проблема": на росТБ розмріялися про захоплення України і згадали про Білорусь. Відео

На шоу російської пропагандистки Ольги Скабєєвої видали, що РФ нібито "все одно забере" Україну, оскільки "дійти до Львова – не така велика проблема". При цьому в Москві сподіваються на допомогу Північної Кореї – вся проблема нібито в тому, яку ціну хоче заплатити країна-агресор за війну.

Цинічну заяву зробив перший заступник голови комітету Держдуми з оборони, член фракції ЛДПР Олексій Журавльов у черговому випуску "60 хвилин" на пропагандистському каналі "Росія 1". На його думку, Росія нібито "все одно забере" Україну, оскільки ніхто нібито не буде проти (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця новини).

"Україну ми все одно заберемо. Ну, хто там буде, ну, хто проти нас взагалі? Ще Північна Корея приєднається. Хто там може щось сказати взагалі від Японії до Лісабона, ось це ось правда. Взагалі все буде тиша і для Америки це буде велика проблема", – видав гість Скабєєвої.

На його думку, дійти до Львова для окупаційних військ РФ нібито неважко. При цьому він вирішив порівняти Україну із сусідньою Білоруссю.

"Дійти до Львова – не така велика проблема. Ми Білорусь лише за півтора місяці звільнили, ну, і тут те саме. Інше питання, якими жертвами, якими втратами", – сказав Журавльов.

Як повідомляв OBOZREVATEL:

– Пропагандист Кремля Дмитро Лекух видав, що Захід нібито сам вигадав план, згідно з яким Україну нібито хоче "віддати" Москві. Цивілізований світ нібито бажає того, щоби РФ завдала українцям більше втрат.

– Пропагандистка Симоньян раптово запропонувала відповісти на військову допомогу Заходу Україні ядерним вибухом над Сибіром, який має вивести з ладу всі супутники. Росіяни в мережі закликали застосувати ядерку "у неї над головою", а в Мосміськдумі просять СК та МВС РФ притягнути Симоньян до відповідальності.

– Рупор Кремля Соловйов закотив істерику через те, що "Яндекс" назвав його пропагандистом, а Дмитра Гордона – журналістом. Він зізнався, що саме тому не любить російський пошуковик.

– Також Соловйов ополчився на коміка Гаріка Харламова через пісню того про санкції та запропонував відправити гумориста на фронт воювати проти України.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом