20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Північна Македонія оголосила заявку на матч проти України у відборі на Євро-2024
Північна Македонія оголосила заявку на матч проти України у відборі на Євро-2024

Північна Македонія оголосила заявку на матч проти України у відборі на Євро-2024

Тренерський штаб на чолі Благої Мілевські викликав у розташування збірної 25 футболістів. Вже 8 жовтня вони почнуть збиратись у Скоп'є, де розпочнеться підготовка до найближчого матчу відбору на Євро-2024 проти України.

Заявка Північної Македонії

Є у цьому списку головна зірка північних македонців Еліф Елмас із італійського Наполі, який вийшов на заміну у матчі Ліги чемпіонів проти мадридського Реала (2:3).

  • Воротарі: Столе Димітрієвські, Даміан Шишковські, Ігор Алексовські.
  • Захисники: Вісар Мусліу, Езджан Аліоскі, Нікола Серафімов, Тодор Тодоровські, Йован Манєв, Боян Дімоскі, Ахмет Ільязовські, Стефан Асковські.
  • Півзахисники: Еніс Барді, Еліф Елмас, Аріан Адемі, Яні Атанасов, Агон Елезі, Давід Бабунські, Існік Алімі.
  • Нападники: Александар Трайковські, Боян Мійовські, Мілан Рістовські, Вальйон Етемі, Дарко Чурлінов, Любче Дорієв, Дімітар Мітровські.

Відзначимо, що цього поєдинку команда Сергія Реброва підходить у знекровленому стані. Віктор Циганков пропускає жовтневий збір "синьо-жовтих". 4 жовтня ще й стало відомо про втрату капітана національної команди Андрія Ярмоленка. Обох лідерів у збірній замінять півзахисник Дніпра-1 Олександр Піхальонок та нападник Сандерленда Назарій Русин відповідно.

Додамо, що після матчу проти українців Північна Македонія проведе товариський спаринг проти Вірменії (17 жовтня), яку очолює українець Олександр Петраков. Адже у жовтні обидві збірні проведуть лише по одному поєдинку у відборі до Євро-2024 на відміну від України.

Теги по теме
футбол Сборная Украины
Источник материала
Поделиться сюжетом