Як дві краплі: 10 знаменитостей, у яких є "двійники" з минулого. Фото
Як дві краплі: 10 знаменитостей, у яких є "двійники" з минулого. Фото

Як дві краплі: 10 знаменитостей, у яких є "двійники" з минулого. Фото

Одна справа – виглядати як хтось із членів сім'ї, а інша – бути схожим на людей, які жили десятиліття і навіть століття до вашого народження. Так, є знаменитості, які мають "двійників" із далекого минулого. Хоча при цьому у них немає спільних предків. Чудеса генетики існують! А, може, і реінкарнація теж.

Дізнайтеся в матеріалі OBOZREVATEL, які персони були "копіями" зірок сучасності. Імена деяких із них ви чудово знаєте: вони свого часу були такими ж (а то й більше!) відомими.

1. Томмі Лі Джонс

Американський актор Томмі Лі Джонс вражаюче схожий на 17-го президента США Ендрю Джонсона, який пішов у інший світ у 1875 (тобто за 71 рік до народження кінозірки). Ці двоє на фото мають схожі зачіски, овали облич, розріз очей, форми носів та губ.

2. Г'ю Ґрант

Англійський актор Г'ю Ґрант теж має свого "двійника" із минулого. І ви його просто не можете не знати. Це – видатний ірландський англомовний поет, драматург і прозаїк Оскар Уайльд. Якщо змінити у Г'ю зачіску й трохи накласти гриму на губи, зробити їх трохи більшими, то він точно зміг би зіграти легендарного письменника у біографічній стрічці.

3. Еллен Дедженерес

Американська акторка, комедіантка та телеведуча Еллен Дедженерес має "двійника" протилежної статі. Йдеться про американського письменника, мислителя і натураліста Генрі Девіда Торо. Очі, ніс і овал обличчя неймовірно схожі. Що ж, тепер легше уявити, як би знаменитість виглядала, якби народилася чоловіком.

4. Джон Траволта

Американський актор та співак Джон Траволта – "копія" невідомого чоловіка, чиє фото, зроблене 1860 року, було виставлено на аукціоні eBay. Тоді чимало користувачів інтернету помітили дивовижну схожість між незнайомцем та актором, стверджуючи, що це і є реінкарнація, яку ще не доведено науково.

5. Люк Перрі

Американський актор Люк Перрі, відомий своєю роллю Ділана Маккея в серіалі "Беверлі-Гіллз, 90210", схожий на американського фолк-музиканта Вуді Гатрі. Навіть складно повірити, що на фото, що нижче, зображені різні люди, які жили в різні часи. Вуді не стало у 1967 році, а Люка – у 2019.

6. Квін Латіфа

Американська співачка, реперка, акторка та модель Квін Латіфа виглядає так само як афроамериканська письменниця, фольклористка і антропологиня Зора Ніл Герстон. Єдине, за чим їх безпомилково можна розрізнити – стиль одягу.

7. Дональд Трамп

45-й президент США Дональд Трамп схожий на американського генерала, командувача Третьою армією США під час Другої світової війни, Джорджа Сміта Паттона. Погляньте на їхні фото. Порівняйте їхні погляди і в цілому риси обличчя. Складно знайти суттєві відмінності.

8. Ніколас Кейдж

Американський актор Ніколас Кейдж має свого "двійника" із минулого. Це – солдат часів громадянської війни. На жаль, у мережі є лише одна світлина військового – зроблена у 1870 році. У цих двох схожі риси обличчя, наявність вусів і навіть зачіска подібна. Лише злегка відрізняється форма носу й брів.

9. Джордж Клуні

Схоже, американський актор, режисер, продюсер та сценарист Джордж Клуні вирішив підкорити світ кіно, як це свого часу зробив його "двійник" американський актор Кері Грант. В обох харизматичний погляд, майже однакові овали обличчя й зачіски, а ще – подібна любов до класичного стилю одягу.

10. Меттью МакКонахі

Американський актор, сценарист, режисер і продюсер Меттью МакКонахі, здається, у минулому житті (якщо воно існує) був військовим. Інакше як пояснити вражаючу схожість між ним і чоловіком на фото ліворуч? Навіть стрижка бороди майже ідентична.

Раніше OBOZREVATEL писав про Володимира Зеленського, Сергія Бабкіна та інших українських знаменитостей, які мають зіркових "двійників".

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом